Imediat după ce a apărut pe micul ecran cu burtica de „gravid”, el a explicat că a făcut o gafă față de furmoasa lui soție, fapt pentru care a acceptat provocarea Gabrielei de a fi și el „gravid” măcar o zi. Și asta, după ce matinalul și-a dat cu părerea despre cum e să fii gravidă, fiind convins că nu e așa de greu pe cât se plâng femeile. El s-a echipat corespunzător și și-a legat de abdomen un pepene de 11 kilograme pentru a vedea exact ce înseamnă să te plimbi cu o burtă așa mare.

dani otilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La câteva ore de la apariția în direct, Dani a publicat un videoclip pe Instagram în care a arătat tot procesul în care „s-a însărcinat” și a transmis cu acează ocazie și un mesaj dur tuturor bărbaților care nu cred cât de greu le e femeilor însărcinate să facă anumite activități, așa cum nu credea nici el. El s-a filmat în timp ce se plimba prin casă cu pepenele pe burtă și își dă seama că nu reușește să se încalțe, să ridice ceva de pe jos și urcă cu greu treptele.

„Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală sau voit, se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința acum câteva zile să-i zic că nu pare că are o burtă mare și grea și din motivul ăsta m-am pus să port pepenele ăsta toată ziua, la toate activitățile mele. Pepenele are aproximativ 11 kilograme, l-am calculat și l-am fixat cu foarte mare greutate, nu știu cum Dumnezeu se fixează bebelușii.

Azi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide. În primul rând, închisul pantalonilor care este imposibil. Evident, există pantaloni de gravide, dar am uitat să-mi iau (…)”, a spus Dani Oțil.

Experimentul lui a continuat în video, iar gestul lui a amuzat-o copios pe Gabriela Prisăcariu, cea care l-a și filmat în activitățile sale.

„Experiment. Gravidele sunt eroi fără capă”, a scris Dani Oțil în dreptul videoclipului.

După ce a văzut cât de greu e, Dani a mărturisit că o iubește și mai mult pe Gabriela Prisăcariu.

„După două ore de burtă, o iubesc și mai mult pe soția mea”, a spus el, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a anunțat într-o postare publicată pe pagina de Facebook că va deveni tătic.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule…Pentru toți… Hai ca am glumit…nu pt voi, ci pentru noi…O să avem un copil!”, arată postarea.

„Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.