”Mi-am pus dinţi noi, un alb strălucitor, cadou de ziua mea, transformarea danturii mele. Costă în jur de 10.000 de euro”, a declarat Dana Săvuică, conform Click.

Și vedeta nu s-a oprit aici. Recent, aceasta și-a oferit și o vacanță de vis în Grecia, de unde a tot postat fotografii, spre încântarea fanilor săi.

vedeta-are-un-zambet-nou-nout-de-10.000-de-euroSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

”Nu am resimţit atât de tare condiţiile de siguranţă care s-au impus şi este foarte bine că au fost impuse. Nu am stat mult la corturile amenajate în faţă la Otopeni, care ne redirecţionau către zboruri, distanţă respectată, a mers mai repede, am purtat măşti, ceea ce era obligatoriu.

Nu a durat mult acel test de exudat făcut în Creta, Grecia, singura nelinişte era că poţi primi un sms că ai covid şi că poţi intra în carantină”, ceea ce, din fericire, nu s-a întâmplat, după cum a povestit vedeta.

Pandemia a lăsat-o cu câteva kilograme în plus, pe care încearcă să le dea jos, după cum recunoaște chiar ea pe rețelele de socializare. Surplusul de greutate nu a stricat însă pozele însorite pe care Dana le-a postat pe Instagram.

Vezi și Dana Săvuică a împlinit 50 de ani! ”50 Shades of Fabulous”, sărbătorit în costum de baie, într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume

Citește și:

N-ai să ghicești niciodată cine e cântăreața celebră din fotografie!

David Hasselhoff împlinește 68 de ani. Era un sex simbol în tinerețe! Cum arată el în prezent