Deși e clar că arată impecabil, Dana Săvuică, fost manechin, acum în vârstă de 53 de ani, și-a dorit să intervină la nivelul bustului, din vanitate, recunoaște ea, pentru a se simți și mai bine în pielea ei.

A făcut anunțul acum ceva vreme și s-a ținut de cuvânt. Ieri, vedeta a urcat pe masa de operație și, din fericire, lucrurile par să fi decurs bine.

A ales o clinică privată și un doctor care i-a inspirat încredere, pe mâna căruia s-au dat mai multe vedete de la noi, printre care Maria Constantin, Roxana Nemeș sau Andreea Antonescu.

Iată ce scria vedeta pe Instagram ieri, înainte de a intra în operație:

„După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50, când ai sâni naturali, există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați.

Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial, aceea că trebuie să stai bine la capitolul sâni frumoși.

Dezavantajul sânilor naturali  este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine. Sănătate, estetică și puțină vanitate…

Așa că am ales să pornesc  pe acest drum cu Dr. Dameh, care nu numai că îmi inspiră încredere, îmi dă un vibe bun și a dovedit prin multiplele operații că este un artist. Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor. Urați-mi succes!”.

”Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

Între timp, Dana Săvuică a suferit deja operația și a postat mai multe înregistrări pe aceeași platformă de socializare, în care a spus cum a decurs totul.

În pat, bandajată la nivelul sânilor și cu un glas răgușit și extrem de slab, vedeta era vizibil obosită, având nevoie de recuperare.

”Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd”, a spus ea cu vocea abia auzită, explicând că aceasta e urmarea faptului că a avut un tub introdus pe gât, în timpul operației.

”Încă sunt foarte amețită din cauza anesteziei, așa ca mă duc să mă culc”, a mai spus ea, fericită că totul a decurs bine și hotărâtă să se recupereze cât mai repede.

dana-savuica-a-fost-operataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Câteva ore mai târziu, deja fața i se luminase, iar vedeta îmbrăcase deja bustiera cu care va trebui să stea timp de două luni de acum înainte.

Ce-a fost mai greu a trecut deja, iar Dana Săvuică e pregătită să înceapă un nou capitol.

A suferit o operație de hernie de disc și o rinoplastie

Dana Săvuică a avut, de-a lungul timpului, mai multe operații, dar nu așa de multe cum crede lumea.

Vedeta a suferit o rinoplastie, iar pe 7 noiembrie 2021 a suferit o operație de hernie de disc, realizată  în regim de urgență, după ce s-a prăbușit acasă, în baie,cu niște dureri atroce.

A fost la un pas să îi paralizeze piciorul, pentru că hernia a fost destul de urâtă, așa cum a aflat apoi de la medicii care s-au ocupat de ea.

Vezi și Dana Săvuică, despre ce a învățat până la 53 de ani: ”Nimeni nu îmi poate arăta calea!”

Citește și:

Soția lui Nosfe: „Am simțit o mână caldă pe umăr”

Doina Teodoru, recunoscută într-un sat din Columbia! Ea și Scărlătescu au fost eliminați. Când va fi finala America Express