Vedeta este conștientă de vârsta pe care o are și trăiește pe propria piele provocările ce au venit odată cu menopauza. Toate acestea nu o împiedică însă să își dorească să fie în formă maximă. Recent, vedeta a mărturisit că, în anul 2023, va fi supusă unei intervenții de micșorare a bustului.

Dana Săvuică a declarat că vrea să treacă prin această intervenție, deoarece formele ei naturale nu mai sunt la fel ca în tinerețe. Vedeta s-a consultat deja cu câțiva medici.

„Când am făcut 50 de ani, mi-am dorit să fiu pe plaja Copacabana, în Rio De Janeiro, și am realizat acest lucru.

E adevărat că îmi place să călătoresc în această perioadă, mai ales că este frig și vreau să mă duc undeva, la soare, la căldură. Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și, cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un “cadou”, a declarat ea pentru playech.ro.

„Am trecut pe la mai mulți doctori, m-am oprit la esteticianul Dameh, pentru că îmi place cum lucrează. Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație. Deci lifting, ridicăm sânii, pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin”, a mai spus vedeta.

vedeta-are-sani-naturaliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Dana Săvuică: „Băieții se legau de mine pentru că eram înaltă și aveam forme”

Dana Săvuică, fost manechin, a recunoscut că a avut mare succes pe vremea când era model, datorită formelor sale.

„Eu am trăit cu bustul ăsta toată viața mea, de când eram adolescentă și băieții se legau de mine pentru că eram înaltă și aveam forme. Și totuși sunt formele mele, pe care le iubesc și care mi-au adus foarte mult succes, mai ales când eram manechin.

Deci toate rochiile sexy făcute de Cătălin Botezatu pe mine ajungeau, eu le prezentam, pentru că aveam genul acesta de corp cu forme, dar aveam 50 de kilograme, adică eram slabă și cu sâni frumoși”, a mai dezvăluit Dana Săvuică.

„Apariția mea în Playboy nu avea cum să se întâmple decât dacă aveam sâni naturali. Acesta a fost un criteriu, s-au căutat femei care aveau cumva un aspect de blond, piele albă, genul acela californian american, dar s-a cerut clar să nu fie o femeie care să aibă sâni puși, ci să aibă sânii naturali”, a explicat ea.

Dana Săvuică a slăbit 5 kilograme într-o săptămână

Dana Săvuică a declarat război kilogramelor în plus, care se cam acumulaseră. Vedeta a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, unde a recunoscut că ajunsese la mărimea XL.

Prezentatoarea TV chiar a mers la medicii esteticieni, în speranța că o vor ajuta să scape de kilograme printr-o metodă simplă și rapidă, însă aceștia au refuzat-o. A ajuns astfel să urmeze o dietă sănătoasă, dar bine organizată, care, în final, i-a redat silueta.

„La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite”, a povestit Dana Săvuică.

Vezi și Dana Săvuică l-a arătat în sfârșit pe iubitul ei, cel care i-a alinat rănile după divorț

Citește și:

A apărut așa în biserică, la propria nuntă, și toată lumea a rămas cu gura căscată. Soția fotbalistului Cristian Daminuță, cea mai excentrică mireasă. Rochia a lăsat totul la vedere

Vor rezista sau nu împreună Theo Rose și Anghel Damian? Previziunile lui Carmen Harra: ”Este ca relația dintre Andreea Bălan și George Burcea”