Dar decorul din Creta și faptul că se distrează de minune acolo au făcut-o să se răzgândească, așa că, în cele din urmă, a postat și o fotografie cu bărbatul care îi umple viața.

S-au pozat într-o postură tandră, în vacanță, într-una dintre puținele în care au mers împreună, pentru că fostul model obișnuiește să meargă singură sau în compania prietenelor.

vedeta-e-in-vacanta-in-CretaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani, mai precis din facultate, însă până acum Dana Săvuică a evitat să ofere multe amănunte despre identitatea bărbatului sau despre relația lor, preferând discreția.

Prin prisma jobului său, de influencer, Dana Săvuică petrece mult timp pe alte meleaguri. Iubitul rămâne, de obicei, cumințel acasă cu pisica și cu cățelul divei.

Într-un interviu recent pentru Click!, Dana a recunoscut că iubitul ei, Răzvan Enescu, nu este gelos pe ieșirile ei în lume, ba, dimpotrivă, o susține profesional și are încredere în ea.

Apreciez că mă lasă să fac ce vreau!”

„Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună.

Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el, că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, a mărturisit Dana, chiar înainte de plecarea în Grecia. Deși a plecat acolo cu iubitul, Dana a luat-o și pe sora sa, cu care are o relație specială.

Fostul soț, Răzvan Stanciu, a înșelat-o

În 2015, Dana Săvuică a decis să divorțeze de soțul ei, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie. Vedeta și-a deschis sufletul ulterior și a recunoscut că bărbatul cu care are o fată, Julie, i-ar fi fost infidel.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au decis să se separe la notar, aparent fără prea mari resentimente.

Vezi și Ce soră superbă are Dana Săvuică! Cine este și cu ce se ocupă Gabriela

Citește și:

Reacții virulente după finala „Te cunosc de undeva”. Emi și Cuza au câștigat „show-ul transformărilor” de la Antena 1

I-a murit copilul la două zile după ce l-a născut: „Nu au fost complicații, a fost cel mai sănătos bebeluș”. Recent, vedeta a mai trăit o tragedie