În cadrul unui interviu recent, Dana Săvuică a vorbit pentru prima dată despre motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu. Cei doi au divorţat în anul 2016, pe cale amiabilă, la notar.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului – acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, potrivit click.ro.

Totodată, Dana Săvuică a făcut dezvăluiri picante în legătură cu bărbaţii celebri de la care a primit propuneri de-a lungul timpului.

“Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana.

”Oamenii au tendința să uite de cei care trec de o anumită vârstă”

Într-un interviu mai vechi, Dana Săvuică vorbea cu sinceritate despre viața ei, afimând că în ciuda anilor care trec se simte, vrea și face tot ce-i stă în putință pentru a rămâne tânără.

“Îmi doresc să am o viață cât mai lungă și mai plină, adică aș vrea să-mi păstrez feminitatea, frumusețea, să mă îngrijesc, să arăt bine, să fiu sănătoasă.

Mi-aș dori foarte mult să rămân pe val, ca să zic așa, pentru că oamenii au tendința să uite de cei care trec de o anumită vârstă. Nu vorbesc acum de 50 de ani, că deja sunt «tânără» la vârsta asta, dar mă uit în jur și uneori mai aud comentarii de genul: «Aoleu, ai vârsta mamei mele». Presupun că ei nu-și dau seama, dar ei o jignesc pe mama lor.

Adică ce înseamnă că, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai trebuie să fie frumoasă, să se îngrijească, nu mai are dreptul la viață, nu mai are dreptul să călătorească, să iasă în oraș, să iubească, să facă sex?”, declara Dana Săvuică pentru libertatea.ro.

Vezi și Câte kilograme are Dana Săvuică și cum se menține: ”Aș vrea să mai slăbesc 3 kg. Când eram model eram prea slabă”

Citește și:

Dana Nălbaru, criticată din nou de fani pentru felul în care arată: „Ce rău arăți…”

Era de o frumusețe răpitoare, dar acum arată ca o bătrânică și e de nerecunoscut. În Twin Peaks era o femeie fatală!