Divorțată de Răzvan Stanciu și deja într-o nouă relație, vedeta fost împreună cu iubitul și două prietene în vacanță. Acolo, un localnic i-a spus de față cu iubitul ei că ar fi luat-o de nevastă dacă era singură.

“Am fost cu două prietene și cu iubitul meu, care era să mă piardă. În deșert, în ultima zi a anului, călărind pe cămilă,am ajuns într-o zonă unde erau beduinii. Noaptea, astrologul se uita la mine și fără nicio jenă mi-a spus că dacă nu eram cu iubitul meu, m-ar fi luat de nevastă”, a povestit ea la ”Vorbește lumea”.

din-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7
  • Vrei idei de vacanță? Vezi cele mai frumoase statiuni din Egipt și ce atracții nu trebuie să ratezi acolo!

Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu după 26 de ani de căsnicie. Despre mariajul său și despre divorț iată ce spunea în urmă cu ceva vreme.

”Eu am vrut să divorţez. Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu. Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec”, a afirmat vedeta.

”Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou. Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele”, a mai spus ea.

Vezi și Ce cadou și-a făcut Dana Săvuică, la împlinirea a 50 de ani: ”Mi-am pus…”

Citește și:

Emily Burghelea, o graviduță extrem de sexy! Cum a pozat, deși e intră într-a șaptea lună de sarcină

Ce face Romanița Iovan la 7 ani de la moartea pilotului Adrian Iovan