O etapă începută deja de ceva vreme, pentru că vedeta, fost manechin de succes, și-a ales deja drumul: unul al cunoașterii și iubirii personale, după cum reiese dintr-un mesaj postat pe Facebook de ziua sa.

„La 53 de ani pe care-i fac astăzi va pot spune că viața m-a învățat că orice clipă merită să o trăiești din plin.

Ca femeie, am învățat că e bine să mă iubesc, să nu uit niciodată că sunt unică, specială și frumoasă la orice vârstă, să nu pierd nicio clipă din vedere că eu contez la fel de mult că oricare altcineva și că fiecare latura a personalității mele vine cu un bagaj de experiențe care m-a făcut puternică și sigură pe mine.

Îmi acord timp pentru a mă relaxa, răsfăța și înfrumuseța și asta nu din vanitate, ci pentru că atunci când mă uit la reflexia mea în oglindă, să privesc cea mai bună versiune a mea.

Am învățat că iubirea pornește de la sentimentul iubirii de sine, iar apoi putem să dăruim și celorlalți care merită iubirea noastră.

Am învățat că nimeni nu îmi poate arata calea, ci doar în mine este harta vieții, a destinului, harta emoțională, a iubirii, a prieteniei, a pasiunilor și realizărilor mele”, a transmis Dana Săvuică prin intermediul rețelei de socializare, mesajul său fiind apreciat de mii de persoane. Sute de oameni i-au urat vedetei din suflet ”La mulți ani!”, semn că, și la această vârstă, sau mai ales acum, e pe mare val.

Dana Săvuică, amintiri cu Regina AnglieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Viața de film a Danei Săvuică. E departe de a fi doar frumoasă

Puțină lume știe, dar Dana Săvuică a studiat pianul, pictura, a făcut balet și a călătorit prin toată lumea. Iar toate acestea încă din primii ani de viață.

Născută în 1970, în București, într-o familie de diplomați, Dana Săvuică și-a petrecut copilăria alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est și la Târgoviște, cu bunici.

A făcut balet, dans modern, pian, orgă electronică, atletism viteză, înot, pictură și notele de la școală erau demne de premiul întâi cu coroniță.

A terminat gimnaziul și liceul în Târgoviște, apoi s-a mutat în București, iar în 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale.

În facultate a luat primul contact cu modelingul. Au urmat nenumărate apariții care au propulsat-o în topul celor mai frumoase femei din România.

A fost prima femeie din România care a pozat în revista Playboy. În 1999, cariera ei avea să ia un avânt la care tânăra nu se aștepta.

Au urmat colaborări numeroase, a avut propria agenție de modele, emisiuni Tv, a scris două cărți, și-a folosit vocea pentru a da viață unor cărți și a văzut zeci de țări străine. Și lista cu siguranță nu se încheie aici, pentru că Dana Săvuică mai are multe de spus.

Vezi și Dana Săvuică s-a programat pentru micșorare de bust. Cum a ajuns la concluzia că are nevoie

Citește și:

Fetele lui Catrinel Sandu s-au făcut năucitor de frumoase. Viața lor din Florida, în imagini

Romanița Iovan, despre momentul când soțul ei l-a împușcat pe hoțul care intrase peste ei. Timp de două luni a stat închisă în casă: ”Am pierdut o sarcină”