„Voi știți că eu sunt foarte deschisă și niciodată nu m-am ferit să spun adevărul (…) Este vorba despre augmentare mamară, este vorba despre sânii naturali, care, odată cu înaintarea în vârstă, se lasă și devin o problemă de sănătate. Nu neapărat estetică, dar și aceea este importantă pentru unele femei. Devin foarte greoi, se lasă, nu mai poți să dormi bine, te doare spatele, te doare zona cervicală și practic ai așa o greutate pe piept la propriu.

Iar eu de când am intrat la menopauză, cu atât mai mult nu știu ce s-a întâmplat… nu am avut bufeuri, în schimb m-am rotunjit aici (în zona pieptului), adică efectiv au explodat. La cum erau ei, s-au făcut și mai mari și atunci am luat această decizie.

Este vorba despre o operație pe care am făcut-o pur și simplu pentru sănătatea mea, dar este adevărat că m-am gândit și la partea estetică (…) Am vrut să mă simt bine din toate punctele de vedere”, a explicat Dana Săvuică în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Mi i-am făcut ca să arate ca la 20 de ani!

Acum, vedeta este tare încântată de alegerea făcută: “Mi i-am făcut ca să arate ca la 20 de ani. A fost vorba despre o ridicare a lor și cam 20% a fost scos și, practic, acum mă simt foarte bine. Nu mai am acea greutate”.

dana-savuica-de-pasteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dana Săvuică, discuție fără perdea despre menopauză: ”La 47 de ani am avut primele simptome”

În urmă cu ceva timp, Dana Săvuică a fost invitată în platoul aceleiași emisiuni, unde a vorbit despre un subiect extrem de sensibil: menopauza.

Vedeta în vârstă de 53 de ani a dezvăluit că nu-i sunt străine simptomele menopauzei, pe care a început să le resimtă încă de la vârsta de 47 de ani.

“Menopauza ține de fiecare femeie în parte. Reacțiile sunt diferite, simptomele sunt diferite și mai ales reacțiile psihice.

Într-adevăr e un șoc atunci când apare menopauza, dar noi suntem atât de concentrate la ceea ce se întâmplă în viața noastră de zi cu zi, încât nu simțim simptomele de perimenopauză.

Atenție, menopauza are două faze: perimenopauza și postmenopauza. La perimenopauză avem acele simptome care se instalează încet-încet și apar și cu doi ani înaintea menopauzei. (…)

Din păcate, studiile arată că menopauza se instalează de timpuriu acum. Dacă atunci când eram eu adolescentă se vorbea de menopauză la femeia aceea trecută de 50, 60 de ani, acum există femei care și la 40 de ani pot intra la menopauză.

Este și o chestie genetică, dar ține și de factori externi precum: starea psihică, emoțională, oboseală, stres etc. De exemplu, eu am simțit prima dată schimbarea texturii pielii mele. La 47 de ani, am început să am primele simptome”, a povestit vedeta.

Recomandă femeilor să meargă la trei medici

Vedeta a venit și cu un sfat pentru doamne: consultul la medic. Și nu orice medic. Ea spune că sunt trei specializări care te pot ajuta să îți cunoști mai bine corpul și să știi cum să gestionezi schimbările prin care trece.

“Măcar la acești trei doctori: dermatolog, endocrinolog și ginecolog. Ei te pot învăța și îndruma cum să-ți înțelegi propriul corp”, a mai spus vedeta.

Motivul pentru care Dana Săvuică nu vorbește despre fiica sa

Dana Săvuică a dezvăluit recent motivul pentru care evită să vorbească despre fiica sa, dar și care este talentul secret pe care îl are aceasta.

Dana Săvuică are o relație extrem de apropiată cu fiica sa. Cu toate acestea, cele două nu apar prea des împreună, deși vedeta este nelipsită de la evenimentele mondene. Mai mult, Dana Săvuică evită să aducă în discuție numele fiicei sale.

Recent, înainte de Paște, vedeta a oferit un interviu în care vorbea despre perioada sărbătorilor. Întrebată dacă fiica ei va veni însoțită de partener la masa de Paște, aceasta a dezvăluit cât de independentă și cât de diferită de ea este fiica sa.

„Poate cu, poate fără (despre venirea fiicei însoțită sau nu la masa de Paște – n. red.), habar n-am, astea nu sunt la impuse.

E frumoasă și are un talent extraordinar, o voce dumnezeiască, zic eu. Dar nu și-a dorit să intre în lumea aceasta, deși poate aici puteam să o ajut destul de mult. Dar nici nu avea nevoie de ajutor, deoarece cred că talentul ei ar fi pătruns ușor în lumea asta.

Dar mentorul ei este tatăl meu, ea a intrat pe calea diplomației, deci de aia e un subiect tabu, n-are legătură cu lucrurile astea neserioase pe care le facem noi aici. Glumesc, dacă consideram că e superflu, nu aș fi fost nici eu în lumea asta.

Dar ea, intrând în zona aceea, m-a rugat să fiu discretă, mi-a zis – mami, nu mai vorbi despre mine, nu mai zice una alta”, a declarat Dana Săvuică. Potrivit România TV.

Julie, fiica vedetei are 29 de ani și a ales să calce pe urmele bunicului ei.

Vedeta se mândrește însă cu talentul fiicei sale și crede că aceasta ar fi dat lovitura în muzică dacă ar fi urmat această cale.

„Absolut, are o voce wow! Când ai un talent, trebuie să ai neapărat pasiune, ambiție, dedicare, pentru chestia asta. Dar ceva n-a împins-o de la spate să urmeze această cale”, a mai spus Dana Săvuică.

Fiica Danei Săvuică, Julie, are 29 de ani, iar cele două au, în primul rând, o relație de prietenie, a mai spus vedeta, cu altă ocazie. Fata ei nu i-a dat prea multe bătăi de cap, spune ea, motiv pentru care a și putut să-și vadă liniștită de carieră.

Vezi și Dana Săvuică și-a făcut operația de micșorare a sânilor! Primele imagini și declarații

Citește și:

Cine sunt femeile celebre cu care s-a iubit Flavius Nedelea, partenerul milionar al Anamariei Prodan. Singura lui declarație legat de impresară

Imagini de la ziua Mioarei Roman. Oana Roman i-a făcut o surpriză la azil: „I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor”