În plus, a mai spus ea, de atunci a rămas cu o interdicție care îi dă viața peste cap.

Dana Săvuică este un fost model de succes. Chiar și la această vârstă arată perfect și e mereu cochetă, fiind invitată la mai toate evenimentele mondene. Pantofii cu toc erau un fel de marcă pentru ea. Erau – pentru că vedeta nu mai are voie să poarte așa ceva după operația suferită.

În plus, trebuie să facă mult sport, dar nu orice fel de sport, a povestit ea. ”Înotul l-am practicat din copilărie și știu toate stilurile, dar a reintrat în viața mea, pentru că trebuia să îmi fac timp pentru mine și a fost recomandarea medicului, cel care m-a operat de o hernie de disc foarte urâtă la ultimele verterbe…

Din ianuarie fac recuperare de două ori pe săptămână, este un pachet personalizat realizat de specialiști. Am efectuat până acum peste 20 de ședințe.

Am învățat ce exerciții să fac pentru nervul sciatic și pentru coloană și le mai fac și acasă. O parte le fac la clinică, apoi acasă”, a declarat Dana Săvuică pentru click.ro.

s-a-reapucat-de-inotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Deși acum voorbește cu oarecare detașare despre ce i s-a întâmplat, situația a fost cu adevărat gravă. ”Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul dacă nu mă operam.

Îți ia foarte mult timp să te recuperezi. De obicei, între 6 luni și un an durează recuperarea, depinde de organism.

Nu mai am voie să port tocuri, doar pantofi sport, balerini. Doar la evenimente mai port, dar tocuri mici, de 3 sau 5 cm, și stau cel mult o oră încălțată”, a mai spus vedeta.

Vezi și Chinurile Danei Săvuică, la 52 de ani: ”Să spun cuvântul menopauză? Hormonal, distruge absolut tot!”

Citește și:

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două parcă ar fi surori! Frumoasă și cu o poveste de viață tristă…

George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei. Acuzațiile grave ale actorului: ”Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă”. Sfat pentru părinții divorțați