După ce a acuzat dureri groaznice și chiar s-a prăbușit în casă, Dana Săvuică a fost dusă de urgență la spital și a fost operată de hernie de disc. Din fericire, operația a fost un succes iar medicii au decis externarea vedetei pentru joi, 11 noiembrie.

Dana Săvuică s-a filmat și fotografiat pe patul de spital și și-a anunțat fanii că se simte bine, însă în următoarea perioadă nu va avea voie să facă niciun fel de efort.

Diagnostic: Hernie de disc

„Operația a decurs bine. A fost o operație de hernie de disc. Mi-a luat durerile cu mâna. Am fost eu cumințică, dar uneori am zis aoleu injecții. Oricum pentru vreo 2 săptămâni trebuie să stau acasă cumințică și să mă relaxez, nu trebuie să fac mișcări bruște, nu trebuie să mă aplec, nu trebuie să ridic absolut nimc. Nu trebuie nici măcar să iau în brațe pisica, cățelul, iubitul.

Oricum o să fie boierie pentru mine. O să stau relaxată, iar alții o să facă treabă în jurul meu”, a spus Dana Săvuică pe Instastory.

poza-de-la-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dana Săvuică a postat ulterior o fotografie cu ea pe patul de spital și le-a mulțumit pe această cale tuturor celor care au îngrijit-o și care au realizat operația de hernie de disc, în regim de urgență.

„E greu să accepți că trebuie să te operezi, totul pare și este complicat. Dar când faci alegerea cea mai bună, apare curajul și frica e lăsată la o parte. Sănătatea mea și grija pe care trebuie să mi-o port de acum în colo, momentele grele de dureri survenite în timp printr-o neglijare sau prin ideea greșită că aș fi ‘invincibilă’ mi-au rearanjat prioritățile.

Va mulțumesc pentru grijă, pentru mesaje și susținere! Acum voi avea câteva săptămâni de repaus acasă, dar voi fi prezența pe rețelele sociale”, le-a mai spus fostul model fanilor.

Dana Săvuică a pozat în 1999 pentru primul număr al revistei Playboy din România. În prezent are 51 de ani și nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare inclusiv poze în costum de baie.

Vezi și Dana Săvuică, dezvăluiri neaşteptate din intimitate: ”Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”

Citește și:

Meghan Markle și prințul Harry au atras toate privirile pe covorul roșu. Ducesa, spectaculoasă într-o rochie roșie

O recunoști pe marea noastră vedetă? Băiețelul ei, făcut târziu, îi seamănă leit!