Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, Dana a vorbit deschis despre relația cu soțul ei, regizorul Radu Dragomir (51 de ani). Cei doi s-au căsătorit în 2012, într-un decor de vis, în grădina palatului Mogoșoaia și au împreună un băiețel superb, Vlad, în vârstă de aproape cinci ani.

Dana Rogoz a povestit că ea și Radu s-au cunoscut în timpul filmărilor „La bloc” și au început o relație în urmă cu 14 ani, când vedeta Pro Tv avea doar 19 ani. „Am și lucrat împreună, practic. Am început relația în urmă cu 14 ani. De curând am filmat împreună primul nostru lungmetraj și abia aștept lansarea lui”,  a spus Dana.

Citește și: Prințul William a glumit pe seama ținutei lui Kate, în public. „Te-ai îmbrăcat ca un pom de Crăciun”

Dana Rogoz și Radu formează un cuplu de 14 ani

Mai mult, celebra „Abramburica” a vorbit și despre diferența de vârstă de 18 ani dintre ea și soțul ei, spunând clar că pe ea nu o deranjează și că aceasta există doar pe hârtie și atât. „Între noi este o diferență de 18 ani, dar este o diferență doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici și aici”, a spus Dana arătând spre inimă și cap.

„Radu si cu mine am implinit 14 ani de relatie. Paisprezece! (…) Au fost niste ani minunați și îi multumesc lui Radu pentru tot. E un om bun. Foarte bun. Și eu simt ca îi datorez enorm pentru felul în care m-am maturizat în acești 14 ani. Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește. Hai să fim fericiți și de acum înainte! Și deștepți, ca să știm să păstram ce am construit împreună”, a scris Dana i pe blogul ei.

Dana Rogoz a povestit că și-a câștigat primii bani de la vârsta de 9 ani, când a semnat contractul cu PRO-ul. „Aveam un salariu constant, lunar, care ma responsabiliza”, a spus Dana.

Citește și: