În urmă cu puțin timp, actrița, care este foarte activă în mediul online, i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei și tatălui copiilor săi.

„Azi împlinim 11 ani de la cununia civilă, adică de când am spus amândoi DA, emoționati, fericiti, zâmbind cu gura până la urechi. Tot la fel ne-a suprins si Vlad in aceste fotografii, la atatia ani distanta de acel moment. Nici ca mi-as fi putut imagina cate aventuri frumoase vom fi trait impreuna in primii 11 ani. Și ce copii minunati ne vor privi cu ochi iubitori in fiecare zi. La multi ani, Radu! La mulți mulți multi ani înainte!

#DragoMirii #11anidecasatorie #19aniderelatie #2copiiminunati”, a scris Dana Rogoz pe pagina personală de Facebook.

Cei doi se află în prezent, alături de copii, într-o vacanță în Japonia, iar toată lumea e entuziasmată. Pozele postate de Dana reflectă starea lor de spirit de milioane. Sunt curioși cu toții ca niște copii, chiar dacă e un concediu oarecum obositor, după cum reiese din istorisirele Danei de pe Instagram.

Într-o singură zi, familia a schimbat nu mai puțin de 12 trenuri pentru a ajunge la muntele Fuji, pe care nici nu a putu să-l vadă, pentru că acesta a preferat să rămână acuns de nori.

dana-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De aproape 20 de ani împreună!

Deși mulți au crezut că relația Danei Rogoz cu regizorul Radu Dragomir nu va fi una de durată, raportându-se la diferența de vârstă dintre ei, care e de aproape 20 de ani, cei doi sunt dovada clară că nimeni și nimic nu poate sta în calea dragostei adevărate.

În luna mai a acestui an, Dana Rogoz le mărturisea prietenilor săi virtuali că a împlinit 19 ani de relație cu tatăl copiilor ei, Radu Dragomir. Și atunci, actrița a scris câteva rânduri frumoase, care oglindeau relația pe care o are cu regizorul, mărturisindu-i acestuia cât de norocoasă se simte alături de el.

”143/365 Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune ca mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc că ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acești 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Vrezi și Ce bine se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor de 21 de ani! 10 poze adorabile de la ziua lui Barbu, fiul cel mare al lui Radu Dragomir. Cine este mama băiatului

Citește și:

Alin Oprea, despre nunta anului cu Medana! Vor fi 500 de invitați și opt perechi de nași!

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, nuntă și botez în aceeași zi. Campioana noastră, ca o prințesă în rochia de mireasă