Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt niște părinți împliniți. Mierucir au devenit părinți pentru a doua oar, când vedeta TV a adus-o pe lume pe Lia Elena. Cum soțul Danei nu a avut voie înmaternitate din cauza măsurile de ptoecție luate pentru pandemia de covid-19, ROgoz a publicat prima imagine cu fiica ei, de pe patul de spital, fiind mândră să împărtășească cu prietenii ei virtuali bucuria că a devenit din nou mamă.  După câtva zile petrecute în spital, sub supraveghere medicală, Lia și Dana au plecat sâmbătă acasă. Momentul în care familia s-a reîntregit a coincis cu un alt eveniment important din viața Danei și a soțului ei: împlinirea a 16 ani de relaţie.

 

View this post on Instagram

 

144/366 Una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Trebuie sa imi gasesc timp zilele urmatoare pentru a nota cat mai multe detalii: cum ne-au asteptat baietii in fata maternitatii cu flori, reactia lui Vlad cand a vazut-o prima oara pe Lia, cum s-a asezat pe jos in genunchi langa ea, cum a mangaiat-o si a pupat-o, cum se lauda la restul oamenilor care asteptau sa intre in spital ca e surioara lui si ca o cheama Lia Elena, cum am plans eu intruna de fericire in masina, pe drumul de intoarcere spre casa, cat timp Vlad ii canta Liei colindul lui preferat. Si cum am suflat apoi impreuna cu Radu in tortul nostru, caci azi implinim 16 ani de relatie. Sa fim mereu la fericiti ca azi! P.S.: Sa ne tineti pumnii pentru prima noapte acasa. #iubireinfinita

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Așadar. întoarcerea acasă a fost una cu adevărat emoționantă, iar vedeta nu și-a putut stăpni lacrimile atunci când a observat încântarea fratelui mai mare atunci când și-a văzut pentru prima dată surioara, dar și surpriza pregătită de soțul ei, care nu a uitat de ziua lor șia așteptat –o acasă cu tort. Pentru a marca evenimentul, Dana Rogoz a transmit un mesaj emoționant pe Instagram, unde a postat și prima imagine în patru.

”Una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Trebuie să îmi găsesc timp zilele următoare pentru a nota cât mai multe detalii: cum ne-au aşteptat băieţii în faţa maternităţii cu flori, reacţia lui Vlad când a văzut-o prima oară pe Lia, cum s-a aşezat pe jos în genunchi lângă ea, cum a mângâiat-o şi a pupat-o, cum se lăuda la restul oamenilor care aşteptau să intre în spital că e surioara lui şi ca o cheamă Lia Elena, cum am plâns eu întruna de fericire în maşină, pe drumul de întoarcere spre casă, cât timp Vlad îi cânta Liei colindul lui preferat. Şi cum am suflat apoi împreuna cu Radu în tortul nostru, căci azi împlinim 16 ani de relaţie. Să fim mereu  fericiţi ca azi! P.S.: Să ne ţineti pumnii pentru prima noapte acasă. ”, a fost mesajul pe care l-a scris Dana pentru soțul ei.

Citește și: