Până la ora actuală, soţul Danei nu prezintă simptome specifice bolii. Actriţa a anunţat pe pagina sa de socializare că ea, Lia şi Vlad sunt pozitivi.

Valul 5 pandemic a lovit multe vedete, iar tulpina Omicron pare să nu fi făcut vreo diferenţă între vaccinaţi şi nevaccinaţi.

Actriţa a dezvăluit că acum se află în izolare, dar şi că fiica ei, Lia, este singura care are simptome clare de Covid. Chiar înainte de a afla rezultatul testelor PCR, micuţa a avut febră mare. În ceea ce o priveşte pe ea, Dana Rogoz spune că se simte doar puţin ameţită şi obosită.

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad şi cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ.

Pare că de data asta nu am mai scăpat. Lia e singura cu simptome clare de Covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marţi seara, de când Lia a început să aibă febră mare, am intrat în modul alertă şi nu am mai fost foarte atentă la cum ma simt. Simt o ameţeală, o oboseală şi cam atât”, a povestit ea.

În izolare l-au sărbătorit aseară și pe Radu, a cărui zi de naștere a fost.

de-la-ziua-de-nastere-a-lui-RaduSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Ok, stiu ca nu iti plac petrecerile cu multi invitati. Dar anul asta oricum n-ai avut de ales si ne-ai avut doar pe noi 3 alaturi. Te iubim tare mult, sa stii! ❤

Sa fii fericit, Radu, sa te bucuri de toate etapele prin care trec copiii tai, sa iti iasa planurile cu casuta de la Viscri, sa iti gasesti timp pentru iesirile tale cu baietii la biliard, sa te simti inspirat si sa te apuci curand de filmari.

Te iubesc, admir si sustin in tot. Si hai ca o aniversare in izolare chiar n-ai mai prins, cu playlist ales de Vlad de pe YouTube si tort livrat la poarta. La multi ani! ❤ ”, a scris actrița pe Instagram joi seara, postând și mai multe fotografii de la ziua de naștere atipică, din curte, la care toți, de la mic la mare, au purtat geci de piele.

Vezi și Dana Rogoz, față în față cu o situație fără precedent, pe care nu știe cum să o gestioneze. E legat de fetița ei, Lia

Citește și:

Monica Gabor a făcut aceleași proceduri care au mutilat-o pe Linda Evanghelista

La 37 de ani, Andreea Bălan face un anunț uriaș: ” Vreau să fac un…”. Nu prea e legal la noi în țară. Vedeta tocmai a finalizat divorțul de George Burcea