Dana Rogoz (36 de ani) a purtat un costum de baie din două piese, în culoarea piersicii, și a menționat că ședința foto a fost realizată de soțul ei, regizorul Radu Dragomir. Actrița arată foarte bine, e naturală sută la sută și mândră de corpul ei. Dar nu a fost așa mereu.

Dana Rogoz, ședință foto în costum de baie

„Ești prea slabă”, „Ți se văd coastele”, „Mai mănâncă și tu ceva”, „Ești anorexică?” Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat. În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici… Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam, evident, un tonus mult mai bun, al vârstei. Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?

Pozele sunt neretusate, dar am noroc de un soț care știe să mă fotografieze cât să mă avantajeze. Ah, și nu era nici ora la care lumina vine de sus… ca în cabinele de probă. Vă doresc să vă bucurați de vara asta și să vă simțiți bine în costum de baie pe plajă, dar și la cină, pe covor roșu… oriunde și oricum ați fi îmbrăcate! O viață avem”, a fost mesajul Danei, extrem de motivațional și bine primit de către fanii ei.

dana-rogoz-rochie-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dana a primit o mulțime de complimente: „Ești superbă”, „Ce n-aș da să mi se vadă și mie coastele”, „Mă bucur că gândești așa”, „Îți mulțumesc pentru postare și felcitări pentru mindset”, au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea Danei.

Dana Rogoz și Radu Dragomir, 18 ani de relație

Zilele trecute, Dana Rogoz i-a dedicat o postare și soțului ei, regizorul Radu Dragomir, căci relația lor a ajuns la majorat. „18 ani de relatie. Azi. Aveam 18 ani cand am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a scris vedeta. Dana și Radu s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii: Vlad (8 ani) și Lia (2 ani).

Citește și: Dana Rogoz, poveste sfâșietoare despre moartea tatălui: «Tata e în amintiri, e în poze, e în cimitir». Imagini din albumul de familie

Citește și: Dana Rogoz, față în față cu o situație fără precedent, pe care nu știe cum să o gestioneze. E legat de fetița ei, Lia