Dana a ținut să-și anunțe și prietenii virtuali legat de cum se va schimba viața lor. ”Acum 8 ani am spus DA si am semnat pentru prima oara ca doamna Dragomir.

Iar azi am semnat actele pentru casuta noastra dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape ca sta sa cada, saracuta, dar abia asteptam sa o renovam si sa o umplem de voie buna si amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am facut cadou la aceasta aniversare. La multi ani, noua!”, a scris Dana Rogoz, mamă a doi copii, pe Instagram. Ea a postat și mai multe fotografii realizate în urmă cu 8 ani, de la cununia civilă, pe vremea când era blondă.

acum-8-ani-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cumpărarea casei e un început de drum, venit la momentul potrivit, din moment ce copiii cuplului sunt încă foarte mici și vor avea tot timpul să se bucure de viața la țară într-un loc rupt de vreme.

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță, Lia, în urmă cu șase săptămâni. Ea mai are un băiat pe nume Vlad, care momentan se reface după un accident. Are un picior în ghips și restricții de mișcare pentru încă o vreme.

Vezi și Fiica lui Bill Gates, despre cum e să fii copilul unui miliardar inteligent: „M-am născut cu un privilegiu uriaș“

Chef Sorin Bontea ne-o arată pe mama sa: ”Mă sună și acum să nă întrebe dacă am mâncat”