Dana Rogoz a scris un text plin de emoție pe Instagram, chiar în zi de Paște. Actrița a simțit nevoia să își pună sufletul și amintirile pe tavă, în fața fanilor care o urmăresc, și a povestit despre două momente marcante din viața ei. Părinții Danei Rogoz, Ion Alexandru Rogoz și Irina Rogoz, au divorțat când ea era mică, iar tatăl ei, colonel în rezervă, a murit în anul în care ea a devenit mamă, 2014, bolnav de leucemie.

Dana Rogoz: „În perioada Paștelui a murit tata”

„Multe s-au întâmplat în viața mea în perioada Paștelui. Părinții mei au hotărât să divorțeze după o masă de Paște, când eu aveam 8 ani. Dar Radu m-a cerut în căsătorie de Paște, simțindu-mă cea mai fericită și îndrăgostită femeie de pe pământ. În perioada Paștelui a murit tata. Dar acum 2 ani, în prima zi de Paște, Lia făcea primii pași singură și hotărâtă, prin Bratislava. Aștept sărbătoarea aceasta și cu bucurie, dar și cu teamă, în fiecare an.

Și totuși, anul acesta – cel puțin până în acest moment – a fost un Paște liniștit. Am luat lumina de la Schitul Dârvari și ne-am întors acasă cu ea, Lia dormind în căruț, iar Vlad străduindu-se din răsputeri să nu se ardă prea tare cu ceară. Am stat apoi până târziu în noapte în jurul mesei, împreună cu unul dintre frații mei și prieteni apropiați. Și am răzuit lozuri, pe care fratele meu ni le-a făcut cadou.

Ieri, Vlad și Lia s-au bucurat să găsească cadourile de la Iepuraș, așezate lângă ouăle vopsite cu coji de ceapă și turmeric. Dar și mai tare s-au bucurat să ciocnească ouăle. Au pictat, s-au jucat, ne-am uitat la Harry Potter, am citit … liniște. Radu și cu mine am pus masa de 15 ori, parcă, gustând din toate mâncărurile tradiționale. Iar pe seară am fost în vizită la Aba – cum a botezat-o Vlad pe mama mea, când era de vârstă Liei”, este confesiunea pe care Dana Rogoz a făcut-o pe Instagram, zilele trecute, de Paște.

parinti-dana-rogoz-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nu este prima dată când Dana își evocă tatăl în scrierile de pe blog sau de pe Instagram. În fiecare an, în preajma zilei lui de naștere, dar și în ziua în care bărbatul s-a stins, actrița scrie câteva rânduri pline de durere. A vorbit și în emisiunile TV despre relația ei cu tatăl, una care nu a avut continuitate după ce părinții ei au divorțat.

“Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani, relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, povestea Dana la „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Citește și: Ce probleme are Dana Rogoz cu fetița ei: „Mă doare, jur”. Actrița a cerut și ajutorul altor mămici

Citește și: VIDEO Dana Rogoz și Radu Dragomir, 10 ani de căsătorie și 18 de relație. Sărut pasional, tort pe platourile de filmare și o surpriză adorabilă de la fiica cea mică