Vedeta TV și soțul ei, Radu, au fost nevoiți să plece la Sarajevo, timp de o săptămână, unde aua vut filmări pentru un lungmetraj. Deși, de obicei, își iau copilul peste tot cu ei, pentru că aveau foarte mult de lucru, au decis să-l lase pe Vlad la bunica lui.

Dana Rogoz face o nouă declarație controversată. Iată ce spune despre cazul Andreei BălanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dana Rogoz are o frumusețe de copil

Dana recunoaște că fiind prima dată când au stat așa mult timp despărțiți, fiul lor le-a lipsit enorm și a povestit pe blogul ei momentul emoționant, în care s-au revăzut după o săptămână.

Citește și: E o actriță de succes, dar viața ei nu a fost mereu roz. Halle Berry a dezvăluit că până să ajungă la Hollywood a dormit într-un adăpost pentru oameni ai străzii

Dana Rogoz a povestit revedera emoționantă cu fiul ei

„ Ne-am intors acasa din Sarajevo azi-noapte, așa că azi de dimineață ne-a trezit din somn dorul de Vlad. O săptămână întreagă – cea mai lungă pauză de până acum. În acesti 3 ani și jumătate nu am stat niciodată despărtiți de Vlad timp de o săptămână. O săptămână întreagă! Enorm! Știți doar că am preferat să ne însoțeasca mereu în vacanțe. Și deși acum la Sarajevo eram plecațti cu treaba și mai tot timpul gândul ne era la filmul de lungmetraj, dorul tot și-a facut simțită prezenta, îndeosebi la culcare și la trezire.

Poate că ați citit pe Instagram că, din vina mea, zăpăcita cum mă știți, am pierdut avionul din Viena spre București. Planul nostru de a-l lua de la mama încă de aseară nu a mai avut sorți de izbandă. Drept urmare, ne-am facut o poza în aeroport, cu un lego în brațe cumpărat cadou, și i-am trimis un email lui Vlad, pe adresa pe care i-am făcut-o cadou la 1 an, explicându-i cele întâmplate și amintindu-i cât de mult îl iubim. Sunt atât de curioasă cum i se vor părea aceste declarații de dragoste la 18 ani, când va fi primi parola. S-ar putea să fie adolescentul ăla enervant, care nu se lasă impresionat de părinți, decât dacă îi dau bani sa plece la mare cu băieții. Oh, Doamne, ce bine că ești încă mic și te lași pupat. Azi de dimineață,în fața blocului mamei mele, eram si eu si Radu ciudat de emotionați. Cum o fi să nu îl vezi o lună? Mai mult de atât nici nu vreau să imi imaginez. Era și el emoționat și nu știa cum să se împartă între noi, să ne arate în egala măsura afecțiunea lui. Așadar, a decis să îl cărăm până la mașina amândoi: “Mamă, tu mă ții de aici (și a arătat de subțiori) și tu tată de aici (și a arătat de picioare).” Și l-am dus exact așa, ca pe un covor rulat, pupându-l amândoi pe unde nimeream, din cap până în picioare. Acum vă scriu pentru că a adormit de prânz. Altfel, sincer, nu aș mai fi pierdut timp cu blogul. Frumoasa regăsire. Te iubesc enorm, băi, omulețule!”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Citește și: