„Nici nu știu cum să încep…”, a scris vedeta în startul confesiunii. Plină de emoție și amărăciune, actrița a explicat cu ce situație se confruntă în această perioadă.

Abia întoarsă dintr-un concediu minunat în Bali, Dana Rogoz s-a lovit de un episod la care a tot amânat să se gândească în ultima perioadă. Din păcate, realitatea e aceeași, indiferent în câte vacanțe ai merge.

Nu multă lume știe că îndrăgita vedetă are doi frați la care ține foarte mult. Ei bine, unul dintre ei va pleca „fără bilet de întoarcere” în Portugalia, iar această schimbare o macină teribil pe Dana Rogoz. Practic, o perioadă de timp – și nimeni nuj știe cât va ține aceasta – nu se vor mai putea vedea după bunul plac.

„Timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel. Chiar și când ne vom vedea, va fi sub presiunea reîntâlnirii perfecte”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

Pleacă fără bilet de întoarcere…”

„Nici nu știu cum să încep… Hai să intru direct în subiect: unul dintre frații mei, Radu, pleacă din țară fără bilet de întoarcere. Pentru o perioadă de timp, nu se știe cât de lungă, va locui împreună cu prietena lui în Lisabona.

Și deși eu am fost întotdeauna cea care i-a încurajat să plece, având job-uri care le permit să lucreze de oriunde din lume, acum că se întâmplă…. ah… e mai greu decât mă așteptam.

Sigur și fratelui meu îi e greu, deși nu o recunoaște. Dar și mie îmi e! Da, sună super egoist, îmi dau seama, dar gândul că fratele meu nu va mai fi în același oraș cu mine, că nu ne vom mai putea vedea așa, spontan, cum o făceam de câte ori aveam chef, mă întristează.

Am tot amânat să mă gândesc la acest moment, să analizez ce simt, deși știam că plecarea se apropie”, a povestit Dana Rogoz în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Nu i-am zis ce simt”

Înainte de plecarea fratelui în Portugalia, Dana povestit ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire. Din păcate, emoțiile despărțirii au făcut-o pe actriță să-și ascundă gândurile. Aceasta recunoaște că atât ea, cât și frații ei au fost „prea lași” în a dezbate subiectul plecării.

„Aseară ne-am văzut toți 3, frații, la cina de dinaintea plecării. Și am vorbit numai tâmpenii, așa cum facem de fiecare dată, fiind prea lași în a discuta în profunzime subiectul plecării. Nu i-am zis ce simt, că nu vreau să îl încarc și cu ale mele”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Iată însă că actrița, extrem de atașată de familie, a găsit totuși o cale de a-i spoune fratelui său ce simte legat de plecarea sa.

Vezi și Dana Rogoz, poveste sfâșietoare despre moartea tatălui: «Tata e în amintiri, e în poze, e în cimitir». Imagini din albumul de familie

Citește și:

Fratele Lorei, la un pas de moarte din cauza ei: ”Îl văd în patru labe, în genunchi”. A supraviețuit, iar acum e un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! Are aceiași ochi ca artista!

Copiii lui Cristi Borcea s-au întâlnit în America. Milan este topit după frățiorii vitregi