E un cumul de sentimente pe care Dana Rogoz nu îl gestionează cu ușurință, după cum explica ea nu demult.

ÎIeri, când ar fi fost ziua lui, Dana Rogoz a simțit nevoia de a-i scrie tatălui său un mesaj. Mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare, unde a emoționat pe toată lumea.

”Daca ai vedea ce frumoasa e, daca ai auzi-o cum rade, daca ti-as trimite poze cu ea pe WhatsApp, daca ai plimba-o cu caruciorul in parc, daca i-ai cumpara rochite, daca l-ai vedea pe Vlad cum o distreaza, daca ai vedea ce mare si istet a crescut, daca l-ai lua de la scoala, daca m-ai vedea pe mine – mama de doi copii, daca ne-ai vizita casa de la Viscri, inainte de a incepe renovarea, daca mi-ai aduce mancare buna gatita de tine cu gandul la mine, pe care sa o mananc dupa ce alaptez, cand simt ca mi-au scazut puterile, daca l-ai vedea pe Andrei cum se agita cu pandemia asta, daca l-ai vedea pe Radu la casa lui, daca as face un tort pentru tine azi, atunci DA, m-as putea bucura ca e ziua ta.

Dar degeaba ma pregatesc cu cateva zile inainte. Degeaba o am din timp notata in agenda telefonului. Pentru ca de 7 ani incoace, cand vine ziua ta, eu nu ma bucur. De ce as face-o? Ce motive am? Iti simt lipsa, simt golul. Golul asta in care intru uneori cu gandul. Si imi vine sa urlu dupa tine, iar ecoul strigatului meu sa ajunga departe, departe de tot. Regret ca nu esti aici, azi, mai mult ca in alte zile din an”, a scris cu inima Dana Rogoz.

Fanii i-au fost alături în aceste clipe grele: ”Dar este cu tine in tot ceea ce faci, in felul in care gandesti si iti cresti copiii, in felul in care vorbesti cu oamenii, in gesturile tale, in vorbele tale, in spiritul tau pana la urma, este cu tine❤️”.

Printre cei care i-au trimis un gând bun s-a aflat și colega sa de serial, Tily Niculae.

Vezi și Dana Rogoz și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Citește și:

Ce se întâmplă, de fapt, cu fata lui Irinel Columbeanu? Decizia luată de Monica Gabor

Lavinia Pîrva a uimit cu un nou look. E mai frumoasă ca oricând: „Semeni cu Monica Bellucci”