Dana Rogoz este o mamă împlinită! Actrița nu numai că se bucură de succes, ci și de o familie frumoasă. În anul 2014, vedeta l-a adus pe lume pe fiul ei, Vlad, care ieri a împlinit 9 ani. După o vreme, Vlad a primit și o surioară, așa că familia e acum întreagă. Asta, chiar dacă nu mulți au dat șanse cuplului.

Dana Rogoz, mesaj cu ocazia zilei de naștere a fiului ei

De ziua lui Vlad, Dana Rogoz a postat câteva fotografii alături de fiul ei, dar și un mesaj vesel și plin de emoție cu ocazia zilei lui de naștere.

„9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… La mulți ani, Vlad! Ai adus atât de multă fericire în viața noastră, atât de multă emoție, atât de mult bine, frumos, curaj, magic, inedit, speranță, sens, că nu știu cum aș putea să îți muțumesc vreodată pentru tot.

Poate nu întâmplator te-ai născut pe 1 martie. Tu ești un copil ca o zi de primavără, pe care toată lumea o iubește. Doar că noi avem șansa, alături și prin tine, să trăim această zi de primavără în fiecare zi a vieții noastre, de 9 ani încoace. Te iubim infinit”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Ieri seară, vedeta a revenit pe Instagram, unde a scris câteva rânduri legat de ziua care tocmai se terminase, un fel de bilanț al sărbătorii din casa lor.

”Nu stiu daca mai sunteti treji la ora asta, dar eu vreau sa las aici cateva randuri scrise, inainte sa se incheie aceasta zi. Azi a fost ziua in care Vlad a implinit 9 ani. Ziua in care si eu am implinit 9 ani de cand sunt mama. O zi plina de emotii, de cand ne-am trezit si pana acum.

L-am sarbatorit acasa, cu familia noastra, in mansarda inca in santier. Dar stiam ca lucrurile astea sunt prea putin importante pentru Vlad. El doar voia sa ne aiba pe noi alaturi, sa ne bucuram pentru el, sa fim toti in jurul tortului cantandu-i „La Multi Ani.”

E foarte sensibil si bun omuletul acesta. Intelege extrem de profund pentru varsta lui multe situatii ale vietii, iar discutiile cu el sunt una dintre cele mai frumoase experiente pe care le traiesc ca mama.
Sa nu te schimbi, Vlad. Sa nu iti fie teama, atunci cand simti ca esti diferit si ca vezi lucrurile altfel decat cei din jurul tau. Pentru ca esti minunat exact asa cum esti tu”, a scris Dana Rogoz.

vlad-primul-ei-nascutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mesajul transmis de ziua soțului ei

În urmă cu circa două săptămâni, sărbătorit a fost soțul vedetei, prilej cu care aceasta i-a trimis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

„Azi e ziua lui. Te iubesc, Radu meu bun. Cu umorul tău, cu imaginația ta, cu viziunea ta, cu cheful meu de joacă cu copiii, cu blândețea ta, cu onestitatea ta, cu dragostea infinită cu care ne privești. La mulți ani fericiți, cu sănătate, cu sens, cu proiecte împlinite, cu râsete, cu noi alături de tine!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul mai multor imagini alături de soțul său și cei doi copii.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 18 ani

Dana Rogoz și soțul său au o relație de peste 18 ani și au împreună doi copii, pe Vlad și Lia. Actrița și partenerul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de când Dana Rogoz avea 19 ani, iar diferența de vârstă nu pare să fie o problemă în relația lor, căci odată cu trecerea timpului, legătura lor a devenit tot mai puternică.

Nu de puține ori, vedeta a mărturisit în mediul online faptul că Radu Dragomir este un tată implicat și iubitor, după ce fanii nu au ezitat să comenteze pe tema diferenței de vârstă dintre cei doi.

Vezi și Dana Rogoz, mesaj categoric despre soțul ei, după 18 ani de relație: „El e!”

Citește și:

Camelia Potec, furată în Barcelona: „La fiecare semafor mă gândeam că intră peste mine în mașină” E ireal ce a pățit sportiva noastră!

Shakira în primul interviu după despărțire: „Femeile ar trebui să se susțină reciproc”