În plus, a plecat la cer ducând în inimă un mare regret. Regret pe care Dana Rogoz îl poartă și ea tot timpul în suflet.

Într-un moment de sinceritate totală, într-o zi specială, aceea de comemorare a 6 ani de când s-a stins din viață tatăl ei, Dana Rogoz și-a făcut curaj și a scris un mesaj către tată ei pe blog. Un mesaj pe care l-au putut citi și fanii.

„Tată, e fetiţă. Ştiu că te bucuri. De când am aflat că sunt însărcinată cu o faţă m-am gândit la ţine. Mi-ai zis o singură dată, dar am ţinut minte, la masă de duminică de la ţine, cu un ton blând şi ochi umezi, cât de mult îţi doreşti să ai o nepoata”, ăși începe mesajul către tatăl ei Dana Rogoz.

”Şi cred că ştiu de ce. Ai fi vrut să recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ăla pe care noi doi l-am ratat, în care nu ne-am înţeles unul pe celălalt. Ştim noi. Regret timpul ăla, tată. Sincer îl regret. Regret şi că nu ne-am înţeles nici acum şi că, iată, eu pot să nasc în orice moment şi tu nu eşti aici să îţi iei nepoata la o plimbare.

Păi cum ne-a fost vorba, tată? Cum? Bine, ai plimba-o cu căruciorul prin Ioanid după ce ar trece nebunia asta, pe care deseori mă întreb cum ai percepe-o. Nu, nu ne-a ieşit asta, nu ne-am sincronizat”, scrie actrița plină e regret.

”Vezi tu, ne despart aceşti 6 ani, care se împlinesc azi, şi în care s-a dezvoltat o nouă lume, tată, o lume fără ţine! O lume în care eu nasc al doilea copil, o lume în care Radu şi Andrei au parte de vieţi diferite decât cele pe care le ştiai tu, o lume în care e pandemie, tată, acum!

Şi lumea asta tot creşte, universul asta se tot extinde, de la an la an, şi eu mă întreb uneori ce ai fi zis de el, cum ai fi reacţionat, ce te-ar fi făcut fericit, ce te-ar fi amărât şi ce ai fi luat în ras. O să îi vorbesc fetiţei mele despre ţine, nu îţi face griji”, îi dă tatălui său asigurări Dana Rogoz.

Vezi și Dana Rogoz, însărcinată, avertisment pe perioada coronavirusului, de la fratele ei: ”M-a rugat sa vi-l transmit urgent”

Citește și: