Dana Rogoz, mamă a doi copii, și-a amintit cum a fost pentru ea această zi și a postat pe Instagram o fotografie care o prezintă chiar în această zi.

Cu uniforma albastră, părul blond prins într-o parte și un creion în mână, vedeta zâmbește încrezătoare într-o fotografie ușor îngălbenită de vreme.

Nu e singura vedetă care s-a lăsat contopită de amintiri în această zi. La fel s-a întâmplat și cu Dani Oțil sau cu Florin Ristei, care și ei au publicat pe rețelele de socializare fotografii care îi înfățișează în uniformă.

Dana-Rogoz-in-prima-zi-de-scoalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

DAcă pe Dani Oțil îl recunoști din prima clipă, în cazul lui Florin Ristei lucrurile sunt complicate de un guler de toată frumusețea, mai potrivit pentru fete decât pentru băieți. De altfel, cineva comentează la fotografiile postate de el: ”Da’ care-i treaba cu gulerul ăla?!”. Replica lui Florin Ristei a venit prompt: ”Asa era trendul sau faceau misto de mine :))”.

”Cred ca faceau mișto ai tăi de tine 😂😂😂 guler asa se punea doar la fete”, i-a mai scris cineva artistului.

Vezi și Dieta lui Florin Ristei: ”După ora 22.00, multă, multă…”

Citește și:

Soția lui Răzvan Fodor a împlinit 32 de ani, iar urarea lui a emoționat pe toată lumea. E cea mai frumoasă declarație de dragoste

Laurette, dezvăluiri cutremurătoare despre chinurile îndurate în copilărie: „Mă spălau cu zăpadă iarna, ca să mă facă albă”