Ea a explicat că nu are nicio problemă cu felul în care arată și și-a asezonat comentariul cu câteva observații despre oamenii care comentează, de obicei, felul în care arată alții:

Cu toate acestea,  Dana nu părut deloc deranjată de reacția acestuia și i-a explicat că ea se simte foarte bine în corpul ei, spre deosebire de el, care probabil e complexat.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

,,Oamenii cu poza de profil cu un animăluț drăgălaș, o floare sau mai știu eu ce simbol haioșel sunt de cele mai multe ori complexați de felul în care arată – fapt care îi determină să judece și aspectul fizic al celor mai încrezători decât ei – și/sau sunt jenați de meschinăriile pe care le debitează pe FB. Descărcă-te cum poți sub masca ta. Eu sunt ok cu mine exact așa cum sunt.”, a comentat Dana.

Apoi, vedeta a postat pe instagram și o imagine în care a povestit incidentul. „Tocmai mi-a scris cineva pe FB ca am nasul mare, dinți strâmbi, cearcăne și urechi mari! Perfect de acord. La urechi nu ma uitasem niciodată prea atent, dar acum ca mi-a zis….hmmmm…. Totusi, mi-am facut curaj și am iesit si azi din casa”, a scris aceasta.

Mai multe admiratoare i-au sărit imediat în apărare și au comparat-o pe Dana cu Celine Dion și prințesa Diana. „Ești minunată!!! Să știi!! În poza asta și semeni cu Prințesa Diana”, „Ești foarte frumoasă. Oamenii sunt invidioși”, „Perfect adevărat, seamănă cu Lady Di”, „Dana, arăti de senzație cu tunsorile scurte ! Le porți într-un fel anume care te fac să strălucești”, „Te prinde foarte bine noul look! Astept si eu curajul asta de ceva timp”, au scris acestea.

Citește și: