Totul a plecatd e la o fotografie cu Lia, când avea doar câteva luni. Într-adevăr, fetița este irezistibilă, dar nimeni nu se aștepta ca imaginea să facă înconjurul Internetului.

Dana Rogoz recunoaște că este surprinsă total de reacțiile pozitive și de mesajele pe care le primește zilnic de la oameni de alte naționalități. Toți sunt fermecați de frumusețea și gingășia fiicei sale.

Fotografia, postată în urmă cu aproape un an, a strâns sute de mii de like-uri și share-uri, iar comentariile sunt măgulitoare.

„Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului. Azi Lia împlinește 1 an și 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale”, a dezvăluit Dana Rogoz, postând pentru a doua oară fotografia respectivă.

Mai mult, o femeie din Armenia și-a exprimat dorința de a veni în România ca să o întâlnească pe micuță.

„Ieri, o doamnă din Armenia îmi scria că vrea să ajungă în România pentru a o întâlni pe Lia, înainte de a naște, urmând ca fetiței ei să îi pună același nume.

Sincer, Radu și cu mine nici nu știm cum să reacționăm. Probabil e un har al ei și vom înțelege pe parcurs cum să o ghidăm în viață, pentru a-i aduce fericire. La multe luni și mulți ani fericiți, minune!”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

Vezi și Fiica Danei Rogoz e superbă și a devenit vedetă pe Instagram. Imaginile cu ea au topit internetul: „ Copilul ăsta este ireal”

Citește și:

Brigitte Macron, acuzată că ar fi bărbat. Cine face acuzațiile și cum a reacționat prima doamnă

Îl recunoști? E fiul unui mare actor, dar e complet schimbat cu părul blond: ”Mama o să mă ucidă!”