Pe Instagram, o oarecare selami 6666 a postat un mesaj înfiorător, în care povestește cum, împreună cu o prietenă, i-a dat o palmă Danei Rogoz și a scuipat-o, pe stradă, pentru că era ”îngâmfată”, cu ani în urmă.

Dana Rogoz batuta

În fața unui astfel de mesaj, Dana Rogoz recunoaște că s-a blocat. ”Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv”, scrie ea pe blog. Apoi explică în ce moment al vieții ei s-au întâmplat toate acestea.

”Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată cand eram victimă a bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. La mine, <> era că sunt <>. Atât. Era suficient pentru unii.

Uneori mă recunoșteau pe stradă, alteori în autobuz, și “admirația” lor se manifesta în felul descris mai sus. Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă.

Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicăi pe stradă. Dar le treceam pe toate la <> și mergeam mai departe”, povestește Dana Rogoz.

”Sunteți mândră de ce mi-ați făcut?”

”Doar că azi, în urma acestui mesaj, aș vrea să mă întorc la Dana-copil lovită și scuipată de aceste fete și să îi spun ca nu e vina ei, ca nu a greșit cu nimic. Dana-adult vrea sa ii șteargă scuipatul, să o strângă în brațe pe Dana-copil și să o felicite pentru instinctul bun pe care l-a avut încercând să evite astfel de oameni. Si aș lăsa-o să îmi plângă in brațe”, continuă vedeta pe blog.

În continuarea postării, Dana Rogoz i se adresează celei care s-a purtat astfel cu ea: ”Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel.

Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva?

Îmi imaginez, cu tristețe, că încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind ca v-a moștenit și că tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum.

Sunteti mândră de ce mi-ați făcut împreună cu prietena dvs încât aveți curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rușine. Nu ați înțeles nimic din viața asta”, a conchis ferm Dana Rogoz.

Vezi și Dana Rogoz a fost criticată pe Facebook pentru felul în care arată, dar cu răspunsul ei le-a închis gura tuturor

Citește și: