Actrița trăiește cele mai fericite momente alături de familia sa recent mărită. Și pe plan profesional, Dana are parte de recunoaștere pentru rolul din filmul „Mo”, regizat chiar de soțul său, Radu Dragomir, fiind premiată de curând la Gala UCIN.

„Am împlinit 35 de ani. E destul de ciudat când îți pică ziua de naștere în pandemie, mai ales când, cu un an în urmă, la Paris fiind, îți promiteai că vei face o petrecere mare, cum nu ai mai făcut de la 30! Pentru că 35 de ani sună într-un fel… pune presiune, vă zic”, a mărturisit Dana Rogoz pe blogul său.

„Am doi copii minunați și un partener de viață care mă iubește”

Chiar dacă propriu zis nu a avut loc o petrecere, ziua de naștere a vedetei a fost memorabilă, explică Dana, care a l-a spus fanilor și ce-și dorește în acest punct din viața ei.

„Am doi copii minunați și un partener de viață care mă iubește și mă înțelege ca nimeni altcineva. Suntem sănătoși și învățăm de la o zi la alta să ne bucuram mai mult de ce trăim, să vedem partea luminoasă a vieții, încercăm pe bune să fim mai buni, mai generoși, mai muncitori, mai răbdători, mai toleranți, mai înțelepți.

De dimineață, când m-am trezit, Vlad și Radu au pus la cale o mică surprizaă, așteptându-mă în mansardă cu tortul ales de ei, cu trompete, cu cântec și mare veselie. Am suflat în lumânări avându-i pe ei 3 lângă mine și în gândul meu. Pentru că știu cât sunt de fericită uitându-mă la ei. (…)

Mă simt puternică, împlinită, fericită. Trăiesc viața pe care mi-am dorit-o dintotdeauna, dar vreau mai mult! Da, vreau să ajut mai mult, vreau să învăț în continuare, vreau să experimentez, să explorez, să văd unde mă va conduce iubirea asta infinită ce îmi inundă pieptul, de îmi îngreunează respirația”, a mai adăugat actrița.

Semn că vedeta nu vorbește în van despre generozitate, aceasta și-a ”donat” ziua de naștere unor cauze caritabile.

Vezi și Dana Rogoz și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Citește și:

Mirela Vaida ni-l arată, în sfârșit, pe soțul ei: ”La banii tăi…”

Pavel Bartoș confirmă că Smiley va deveni tătic. El va fi nașul copilului?