Există însă un detaliu pe care fanii Danei nu l-au știut până în prezent.

Dana Rogoz era o puștoaică atunci când a început să joace în serialul „La Bloc”. Actrița i-a dat viață personajului Mimi, iar sitcomul românesc a cucerit milioane de telespectatori  în cei cinci ani de difuzare. Și acum reluările sunt urmărite cu plăcere.

Ritmul filmărilor presupunea ca actorii să petreacă mare parte dintr-o săptămână pe platouri, la repetiții și la filmări, și să-și împartă timpul între serial și restul proiectelor pe care le mai aveau.

Dana Rogoz a povestit, într-un interviu pentru playtech.ro, că s-a pregătit pentru Bacalaureat în paralel cu filmările. Echipa de producție a fost însă înțelegătoare, ba chiar i-a amenajat Danei o cameră pe platouri, unde putea să învețe în pauzele de filmare sau când nu avea secvențe de tras.

Șefă de promoție și Bac cu notă foarte frumoasă!

”Echipa a înțeles că aveam nevoie să mă retrag să-mi fac temele și mi-au pus la dispoziție o camera specială în care să mă pregătesc în paralel și pentru școală. Așa că în pauzele de filmări eram în camera specială, făcându-mi temele.

Am fost un copil studios și mă mândresc și azi că am fost șef de promoție la Liceul Gheorghe Lazăr, la secția de filologie. În plus, am reușit să mă pregătesc bine și pentru Bacalaureat, unde am reușit să obțin media finală 9,79.”, a spus Dana Rogoz.

A filmat un episod în timp ce era însărcinată

Serialul „La Bloc” s-a difuzat între ani 2002 și 2007, însă la 10 ani de la premieră, echipa s-a reunit pentru a filma un episod special. În momentul în care au avut loc filmările, Dana Rogoz era însărcinată cu primul ei copil, Vlad. Fiindcă sarcina era la început, iar actrița nu se îngrășase pre mult, a ținut totul în secret, până acum.

”Puțină lume știa, dar am filmat atunci fiind însărcinată cu Vlad. Fiind slăbuță de felul meu, nu s-a văzut! Așa că serialul ăsta mi-a marcat viața în mai multe feluri!

Distribuția aceea, specială, nu a fost din primul moment adusă pe platou. Mulți au venit după începutul serialului. E cazul Laurei Cosoi sau al lui Emil Mitrache, ca să dau doar două exemple.

Pe de altă parte, unii veneau de departe, cum ar fi cazul colegului Mihai Coadă, care făcea naveta și venea din Ploiești, unde era actor profesionist. Ani buni, cam jumătate sau și mai bine din săptămână ne-o petreceam pe platourile de filmare, jucând sau repetându-ne rolurile.

Am încercat să ținem legătura cât mai mult posibil, pentru că viața te așază în tot felul de situații. Însă mai vorbim și azi, periodic. Cu Alina Chivulescu și Laura mă simt și astăzi foarte apropiată!”, a mai povestit Dana Rogoz, în cadrul aceluiași interviu.

Vezi și Dana Rogoz, față în față cu o situație fără precedent, pe care nu știe cum să o gestioneze. E legat de fetița ei, Lia

Citește și:

Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru soția lui după 28 de ani de relație. Ce mult se iubesc

Monica Gabor a plecat iar în Dubai. Cum a fost surprinsă alături de sora ei?