„Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune că mai mult de jumătate din viata mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc că ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acesti 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sociale.

„Râdem la aceleași glume, alegem fix aceeași canapea dintr-un catalog cu sute de obiecte, ne topim amândoi când ne îmbrățișează copiii și continuăm să ne facem planuri împreună, să visăm la un alt film al nostru sau la o călătorie cu rulota la capătul lumii. El e!”, scria Dana Rogoz, pe Instagram, în dreptul unei imagini alb-negru cu ei doi, extrem de tandră.

„Foarte frumos spus că îl iubești”, „Armonie și iubire”, Sunteți minunați. La cât mai multe realizări frumoase împreună”, „Și eu și soțul meu avem 9 ani de relație, și el e mai mare ca mine cu 18 ani, dar pot spune că pe zi ce trece îl iubesc enorm de mult, avem doi copii minunați și în fiecare zi ne îmbrățișăm și ne spunem cât de mult ne iubim”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Dana Rogoz pe Instagram.

dana-rogoz-si-radu-dragomir4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dana Rogoz și Radu Dragomir, 10 ani de căsătorie și 19 de relație

Actrița Dana Rogoz (37 de ani) avea doar 18 ani când a început relația cu regizorul Radu Dragomir (56 de ani) și iată că au mai trecut încă 19 în care au realizat împreună aproape totul.

Povestea de iubire dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir a fost îndelung comentată, pe de o parte din cauza diferenței de vârstă dintre ei, de 18 ani, pe de altă parte din cauza divorțului lui Radu. Regizorul a divorțat, după 17 ani de mariaj, de actrița Ozana Oancea, cu care are un băiat în vârstă de 21 ani.

Barbu este însă apropiat de frățiorii lui mai mici, Lia (3 ani) și Vlad Luca (9 ani), și a fost deseori prezent la evenimentele de familie ale Danei și ale lui Radu. Mai mult, el a fost cel care a ales unul dintre prenumele frățiorului mai mic, și anume Luca. Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit pe 10 iulie 2012, iar pe 14 iulie au făcut o nuntă ca-n basme, la Palatul Mogoșoaia.

Citește și:Ce bine se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor de 21 de ani! 10 poze adorabile de la ziua lui Barbu, fiul cel mare al lui Radu Dragomir. Cine este mama băiatului

Citește și: Ce probleme are Dana Rogoz cu fetița ei: „Mă doare, jur”. Actrița a cerut și ajutorul altor mămici

Citește și: Dana Rogoz, jignită pe Facebook, în legătură cu vârsta soțului, cu 18 ani ani mai mare. Răspunsul vedetei nu lasă loc de replică!

Citește și: VIDEO Dana Rogoz a strălucit la Londra, la premiera „The Crown”. Cum s-au îmbrăcat actrițele care le interpretează pe Prințesa Diana și pe Camilla