Dana a povestit pe blogul ei despre primele experiențe în Belfast, Irlanda, iar Dragoș a dezvăluit că încă locuiesc în rulotă și  își caută apartament pentru a se instala mai confortabil.  Sunt căsătoriți de 13 ani și cei doi se pare că fac tot ce le stă în putință ca nimic să nu-i țină la distanță, nici măcar cariera actorului. Astfel, ei și-au luat o rulotă și merg împreună peste tot.  Tot în acest sens, în urmă cu doi ani, ei au retras-o pe fiica lor mai mare, Sofia (11 ani), din sistemul de învăţământ tradițional, pentru a învăța acasă. Aşa se face că cei cinci au mai multă libertate de mişcare, pentru că nu depind de structura anului şcolar. Astfel, pentru următoarele două luni Belfast va fi noua lor casă. Anunțul a fost făcut de Dana pe blogul ei, dar și pe facebook, unde a scris: „Până acum a fost frumos. De azi vom sta mai mult în Belfast”.

„Am fost pe drumuri mult zilele astea si seara am cazut mai tot timpul “la datorie”. Azi Dragos a inceput repetitiile pentru filmari si ne-am intors in Belfast”, a scris artista pe blogul ei.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle a iscat un nou scandal în familia regală! Regina i-a interzis acest lucru pe viață

Dana și Dragoș au împreună trei copii

„Nordul Irlandei este frumos si pozele vorbesc de la sine: zilele astea am vizitat castelul Dunluce, podul din sfoara, plaja Donwhill unde am mancat la un restaurant de familie cu mancare supergustoasa, la Hary’s Entertaiment Park in care copiii s-au dat pe toate prostiile pe care le-au gasit (pana si K s-a dat pe un mini-montagnerusse), am fost intr-un parc natural amenajat in jurul unei mici cascade si ne-am plimbat de-a lungul coastei. Irlandezii astia sunt destepti, au reusit sa transforme cel mai mic loc cat de cat deosebit in punct turistic, iar turistii nu doar platesc bani buni, dar se si bucura la final ca au facut asta.Azi am inceput munca si intre poze, ploaie, machiaj, costume, ploaie, tuns si iar ploaie am stat la barfa cu colegii mei actori romani. Maine am repetitii si “dialect coach”, adica ma invata sa vorbesc engleza cu accent romanesc, iar apoi merg sa vad doua apartamente pentru ca inca stam in casa noastra pe roti”, a povestit și Dragoș.

Dana Nălbaru (41 de ani) şi Dragoş Bucur (40 de ani) sunt căsătoriți din anul 2005 și au împreună trei copii, Sofia, de 11 ani, Kadri, de 3 ani, și o fetiță pe care au adoptat-o anul trecut.

Citește și: