La 46 de ani, Dragoș Bucur anunță că s-a mutat cu familia într-un sat liniștit din județul Argeș, într-un adevărat paradis în care timpul parcă se scurge mai încet. Cu toate acestea, actorul nu s-a „lepădat” de tehnologie, căci s-a apucat să filmeze un vlog pe Youtube despre viața rurală, despre provocările și avantajele traiului la sat.

Dragoș promovează diverse tehnologii sustenabile în vlogul său, iar soția sa îl filmează și îl pozează în fel și chip. Dana Nălbaru (46 de ani) l-a fotografiat pe Dragoș la muncă, în livadă, la tăiat de lemne cu toporul și cu drujba. Pe TikTok, de exemplu, astfel de conținut cu viața simplă, în natură, este foarte valoros și face milioane de vizualizări. Cine știe, poale le va deveni o sursă de venit, pe lângă afacerile cu prăjituri și bomboane, pe care le au în București.

Dana Nălbaru, troc cu vecinii: a dat mere, a primit prune pentru magiun

Dana Nălbaru, care a anunțat că s-a pocăit și a ales calea lui Dumnezeu, nu se eschivează nici ea din social media și parcă este mai generoasă cu postările. Fosta solistă de la Hi-Q a povestit cât de încântată e să facă troc cu vecinii.

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.

O să dau la schimb mere, căci din acelea avem muuuuulte. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și… fructe proaspete din livada”, a povestit, Dana, pe Instagram.

dana-nalbaru-dragos-bucur-casa-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7
dragos-bucur-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dragoș Bucur filmează vlog cu viața la țară

„M-am hotărât să mă fac țăran, influențăran”, așa începe primul episod al vlogul-ui „Rurality Show”, în care Bucur ne arată demersul pe care l-a făcut pentru a obține independență energetică, prin instalarea panourilor solare.

Dragoș Bucur visa de mult la un loc în care să își găsească liniștea, să își poată încărca bateriile și să poată trăi în completă armonie cu natura. De asemenea, voia și un mediu sigur în care copiii lui să se dezvolte armonios.

Ideea vlogului Rurality Show a venit din dorința de a arăta oamenilor care sunt provocările prin care trebuie să treacă cei care vor să facă tranziția de la rural la urban şi soluțiile tehnologice sustenabile la care pot apela oamenii pentru a avea un trai modern. Practic actorul le arată urmăritorilor lui propria poveste în legătură cu mutatul la țară, dar și ce viață binecuvântată are alături de familia lui frumoasă. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 18 ani și au trei copii, doi biologici – Sofia (17 ani) şi Kadri (8 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, în vârstă de 11 ani.

Dana Nălbaru, la culesc de leurdă, alături de copiii cei mici. Foto: Instagram

Și Florin Călinescu locuiește la țară, tot în județul Argeș

Florin Călinescu se bucură, și el, de traiul liniștit pe plaiurile părintești, în comuna Băbana, Argeș, acolo unde are o moșie cu toate cele necesare: fermă, livadă, grădină. Fostul star de la PRO TV a devenit foarte activ și pe rețelele sociale și le arată fanilor ce culege, ce gătește, ce muncește.

Băbana este comuna părinților săi, locul în care s-a născut tatăl lui și unde Florin și-a petrecut o mare parte din copilărie. Cele mai frumoase amintiri ale lui au legătură cu acel loc tihnit. Practic, din Băbana până în Moșteni Greci, acasă la Dragoș Bucur, Călinescu ar face o oră și un pic cu mașina, așa că nu e exclus ca cei doi să se viziteze.

Citește și: Dana Nălbaru, adevărul despre noua ei viață: „La 33 de ani m-am botezat în Hristos. Sunt pocăită”

Citește și: Afacerea prosperă a Danei Nălbaru: bomboane pentru adulți, cu aur și prosecco, și prăjituri botezate cu numele ei. Cum arată și cât costă