Într-o postare pe blogul său, Dana Nălbaru povestește cu mândrie de mamă despre progresele făcute de Roxana, cu adevărat remarcabile.

”Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur. Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie.

Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic, dacă ați ști…”, a scris pe blog Dana Nălbaru.

Dragoș Bucur și Sofia au rămas în Marea Britanie, Dana Nălbaru, Roxana și Kadri au revenit în România

Fosta cântăreață a fost până de curând în Belfast, cu întreaga familie, unde închiriaseră o casă pe perioada cât Dragoș Bucur filmează acolo. Numai că o răceală prelungită a mezinului lor, Kadri, a convins-o să revină acasă, în cele din urmă. Prin urmare, ea, Kadri și Roxana au revenit în România, în timp ce Dragoș Bucur și Sofia au rămas în Marea Britanie.

”Am ajuns acasă. Din cauza alergiei și a răcelii lui Kadri, care părea să nu mai treacă vreodată, am decis să mă întorc cu cei mici. Dragoș și Sofia au rămas în Belfast pentru încă două săptămâni+drumul de întoarcere.

Când el filmează, ea rămâne să studieze sau să citească și când e liber fac o grămadă de lucruri pe care eu nu le-aș încerca niciodată. Au deja două intrări la sky diving, au marcat o zi întreagă la un mare parc de distracții și, printre altele, abia așteaptă întoarcerea pentru oprirea la Black Pool”, și-a informat Dana fanii.

La mii de kilometri distanță, în România, vedeta are grijă de ceilalți doi copii. ”Acasă e excelent. Eu și Kadri ne-am revenit complet, Roxana își adoră camera și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative”, mai scrie Dana Nălbaru pe blog.

Kadri și Roxana sunt născuți în aceeași lună

În familia vedetei urmează sărbătoare mare. Pe 21 iulie e ziua lui Kandri, iar pe 26 iulie ziua Roxanei. Mezinul va împlini 3 ani, iar Roxana, 6. Nu vor fi însă sărbătoriți atunci, petrecerea urmând să fie ”când se întorc Sofia și tati”.

”Doar astfel de evenimente îmi mai amintesc despre cât de repede trece timpul”, mai spune artista, care menționează că, de când e mămică, trăiește doar în prezent, nu-și mai face deloc planuri și, pentru ea, e cea mai bună variantă aceasta.

”Am pierdut șirul zilelor. De când am copiii, nu mai contează ce zi a săptămânii este și, oricum, datele le-am pierdut de mult. Doar din când în când îmi mai notez ceva în calendar sau pun celebra întrebare: ce dată e azi?

Înainte, fiecare oră era programată, aproape totul se desfășura pe fugă, programul era stabilit pe luni de zile înainte și știam clar că vacanța o pot lua doar în luna ianuarie.

De câțiva ani am ales să nu mai programez nimic în afară de mersul la salon :). Și mi-e bine așa, pentru că asta-mi dă libertatea de a amâna dacă sunt obosită, de a mă stresa mai puțin, spre deloc, de a putea fi ÎN PREZENT și a mă bucura cu totul alături de copiii mei.

A fost o alegere, mi-a luat timp să mă obișnuiesc cu ea, dar azi cred că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată, pentru că numai lucruri bune a adus cu ea”.

În ceea ce privește o eventuală mutare în Irlanda, țară unde întreaga familie a stat o lună, Dana afirmă că regretă că nu a apucat să viziteze mai multe locuri, dar că nu e o țară unde să se stabilească. E o țară unde s-ar întoarce doar pentru ”o scurtă perioadă de timp”, spune ea.

Foto: Blog dana Nălbaru

Vezi și Dana Nălbaru și soțul s-au mutat la… Hollywood | GALERIE FOTO

Citește și: