Dana Nălbaru are trei copii minunați, cărora se dedică 24 de ore din 24: Sofia (16 ani) și Kadri (6 ani) sunt copiii ei naturali, din relația cu actorul Dragoș Bucur, iar Roxana (10 ani) este fetița pe care cei doi au adoptat-o în urmă cu 5 ani. Cu toții sunt speciali, însă despre Kadri Dana a făcut, pe Instagram, un anunț incredibil. Micuțul este un adevărat geniu.

Dana Nălbaru, anunț incredibil despre fiul ei

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La sașe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită.

Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul.

Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit.

dana-nalbaru-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dana Nălbaru a ales homeschooling-ul încă din 2016

În 2016, Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q, a creat adevărate controverse după ce a anunțat că fiica ei și a lui Dragoș Bucur, Sofia, nu mai merge la școală, ci învață acasă. ”Ne-am lovit de prejudecăți și știm că e abia începutul unui lung șir de provocări atât din partea societății cât și din partea necunoscutului care ne așteaptă. Dar nu ne temem. Suntem împreună, toți trei, în această decizie și e una asumată. Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot. Am ales că ea să învețe în sistem homeschooling despre lucrurile care îi plac și fără constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative”, povestea fosta cântăreață.

Citește și: Dana Nălbaru a publicat o nouă imagine cu Roxana, fetița pe care a adoptat-o. Cum s-au fotografiat?

Citește și: De ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală: „Pentru mine a fost foarte simplu”