Dana Nălbaru (46 de ani) s-a retras din trupa HI-Q în anul 2003, iar de atunci orice tentativă de a mai fi prezentă în showbiz s-a realizat timid și nu a avut efecte pe termen lung. În iunie 2022, soția lui Dragoș Bucur a lansat o piesă religioasă, dedicată lui Iisus Hristos, iar atunci multă lume s-a întrebat dacă nu cumva artista a luat calea bisericii. Și iată că secretul a fost dezvăluit chiar de ea, în cea mai nouă ediție a podcastului „Fain și Simplu”, realizat de Mihai Morar.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. M-am botezat în Hristos. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana Nălbaru.

dana-nalbaru-dragos-bucurSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Dana Nălbaru, despre cumpăna pe care a avut-o cu fiul ei: „Am crezut că-l pierdem”

În ianuarie 2022, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au trăit un moment cumplit ca părinți. Fiul lor, Kadri, a fost operat de urgență, iar acum Dana recunoaște că toată situația a fost pe muchie de cuțit. Dar credința în Dumnezeu i-a înlăturat toate fricile și toate îndoielile.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem.

Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a povestit Dana în dialogul cu Mihai Morar.

Dana Nălbaru a ieșit din trupa Hi-Q în anul 2003

În 2003, Dana Nălbaru ieșea din trupa HI-Q, înființată în 1996, și în care a cunoscut un succes fulminant alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Dana își dorea o carieră solo la acea vreme, iar băieții au înlocuit-o cu Nicoleta Drăgan. După șase ani de colaborare, în locul Nicoletei Drăgan a venit Anya (Ana Buxai), pentru o perioadă de doi ani.

Dana Nălbaru și actorul Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 17 ani și au o familie foarte frumoasă. Ei au împreună trei copii, doi biologici – Sofia (16 ani) şi Kadri (7 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, în vârstă de 10 ani.

Citește și: Dana Nălbaru, decizie uluitoare legat de fiul ei supradotat: „La 3 ani a învățat să scrie alfabetul, la 6 ani citea deja o carte pe zi”

Citește și: Afacerea prosperă a Danei Nălbaru: bomboane pentru adulți, cu aur și prosecco, și prăjituri botezate cu numele ei. Cum arată și cât costă

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut Roxana India, fetița înfiată de Dana Nălbaru și de Dragoș Bucur! Imagini superbe cu „comorile” celor doi soți

Citește și: Dana Nălbaru, anunț incredibil despre fiul ei: „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul. La 6 ani citea deja o carte pe zi”. Ce a descoperit acum soția lui Dragoș Bucur