Nu doar din exterior viața Danei Nălbaru pare frumoasă. Chiar așa este, după cum recunoaște vedeta într-o postare pe blogul său.

”Pentru că a fost ziua mea, o să scriu care sunt pentru mine 43 de motive de fericire. 43, atât câți ani am scris în cartea vieții mele de până acum.

Nu ordinea în care le-am scris e importantă, nu există o ordine pentru fericire și sigur nici nu sunt toate, sau poate sunt prostești pentru alții. Dar sunt ale mele și viața e frumosă. :)”, a scris Dana Nălbaru, deschizându-se total către fanii săi.

Deloc întâmplător, pruimul lucru pe care îl menționează vedeta este ”Am trei copii minunați”.

Urmează ”Simt că Dumnezeu mă iubește”, ”Respir”, ”Văd”, ”Aud”, ”Cânt”, adică lucruri pe care mulți dintre noi le uităm adesea, luându-le ca pe un dat.

Lista se continuă cu ”Dansez”, ”Gătesc”, ”Călătoresc”, ”Mă rog”, adică lucruri care ies din sfera de bază, care împlinesc altfel de nevoi.

”Privesc cerul”, ”Ascult marea”, ”Spun povești de noapte bună”, ”Beau cafea”, ”Învăț să cânt la pian” – sunt alte motive de fericire pentru Dana Nălbaru.

 Familia e extrem de importantă pentru vedetă, dacă nu cea mai impoartntă. La fel și prietenii. Așa că lista se continuă cu ”Am părinții în viață”, ”Mă înțeleg bine cu sora mea”, ”Soțul meu mereu alături” și ”Am prieteni buni”.

Ca în viața fiecăruia dintre noi, e vorba de bucurii mai mari sau mai mici, cum ar fi ”Scriu poezii”, ”Colorez”, ”Citesc”, ”Zâmbesc”, ”Mănânc cartofi prăjiți”, ”Ador calele”, ”Ploaia mă liniștește”, ”Prefer încălțămintea sport”, continuă lista Danei Nălbaru.

43 de ani e o vârstă la care, dacă ai noroc, te cunoști suficient de bine și știi deja ce-ți face bine și ce nu. Iar vedeta știe, așa că lista ei continuă simplu cu: ”Sunt copilăroasă”, ”Aprind bețișoare parfumate”, ”Imbrățișez copacii”, ”Port șosete desperecheate”, ”Salvez melcii de pe asfalt”, ”Fac surprize”, ”Visez”, ”Ajut”, ”Sper”, ”Suflu în păpădii”, ”Pun cireșe la urechi”, ”Îmbrățișez”, ”Sărut”, ”Adorm ușor”, ”Șoptesc”.

La final, ca o promisiune pentru anul care o așteaptă, dana Nălbaru a mai adăugat un motiv, al 44-lea, ”Iubesc”.

În această perioadă, dana Nălbaru, soțul ei și cei doi copii mai mici se află la Viena, unde profită din plin de timpul pe care îl pot petrece împreună.

Dana Nalbaru, la VienaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vezi și Dana Nălbaru și-a mai făcut un tatuaj și a dat fanilor o lecție de zile mari. Asta înseamnă să fii frumos și pe interior! O adevărată lecție de umanitate

Citește și:

Vezi şi Schloss Schonbrunn – când să-l vizitezi și ce poți vedea!