Marijuana a rămas fără apă caldă și căldură, în prag de iarnă, asta după ce contorul de gaz i-a fost blocat.
”Problema este în felul următor, eu locuiesc într-o clădire veche. Noi aveam două apartamente. Într-unul stăteau copiii, iar eu stăteam mai sus. Am crezut că am același contor și sus, și jos. Am raportat contorul de gaz timp de trei ani de când stau aici. Când m-am mutat jos, pentru că am renunțat la apartamentul de sus, am constatat, după ce am adus un specialist, că aveam un cu totul alt contor, nu era cel de la care eu dădeam indexul. Pentru neplată a fost suspendat, corect.

Am vorbit la firma de la care am închiriat spațiile în care stau, le-am explicat situația, ei au plătit factura, dar, cu toate astea, noi așteptăm de o lună să se pună contorul și nu ni se mai pune.

De la firma de unde am închiriat au sunat și ei, am sunat și noi să întrebăm de ce nu vin să ni-l pună. Dar ne duc cu zăhărelul și cu vorba și nu ne dau nicio soluție să ni se pună contorul la loc”, a declarat Dana Marijuana pentru fanatik.ro.

Dana Marijuana: ”Totul e plătit”

”Eu am vorbit cu fratele meu, care cunoaște pe cineva de acolo, și aștept să văd dacă ne explică ce se întâmplă. Totul e plătit, numai să vină oamenii să-l pună. Nu înțeleg de ce e atât e greu.

Au fost achitați aproape 16.000 de lei, 3.000 de euro. Nu e o sumă de doi lei. Ne dau niște termeni pe care nu îi înțelegem și nu ni se explică exact ce trebuie să facem. Din câte am înțeles nu sunt singura în această situație”, a mai spus Dana Marijuana.

”De ce mă duc cu vorba? Eu aveam facturile de la Distrigaz Sud, m-au sunat de la alt distrigaz, nu știu cum. Mi-au dat niște proceduri, pe care, de fapt, ei ar putea să le facă, dar de fapt nu aparțin de Distrigaz Sud.

Proprietarii au plătit repede, că puteau să-mi zică: nu mă mă interesează, plăteșteți tu. Iar eu să mă descurc, să vorbesc cu cei la Distrigaz, să plătesc eșalonat sau nu știu. Ideea e că ei au plătit mai repede pentru simplul fapt că vine iarna și trebuie să aibă copiii apă caldă, că eu mă mai spăl parțial, așa… Dar copiii mor de frig și se îmbolnăvesc”, a explicat Dana Coteanu.

Dana Marijuana: ”Nu e legal, dar mă îndeamnă la așa ceva”

”Trebuia să mi se dea o soluție. Să mi se spună: ‘trebuie să faceți o cerere către x, y sau trebuie să faceți… aceasta este soluția. Nu să mă aburească. Mi-au spus, la modul: Descurcă-te! Dar cu ce să mă descurc dacă eu n-am contorul? Să fac o infracțiune?!

Îmi scot eu sigiliul de acolo, îmi fac legătura la țevilele alea și-mi dau drumul la gaze singură. Nu e legal, dar mă îndeamnă la așa ceva.

Pot să pun și boiler, dar încălzește doar apa, tot nu am avem încălzirea. Eu nu vreau război la un nivel macro-dimensional (nu vrea să ajungă la Tribunal, n. red.)”, a mai precizat Dana Marijuana.

Vezi și Dana Marijuana are probleme mari. Din ce a ajuns să se întrețină: ”Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine!”. Artista e schimbată total!

Citește și:

Meseria inedită pe care a ales-o Miruna, fata lui Sorin Bontea! Este la facultate, la Barcelona, dar intrase și la Milano. Putea să fie model, dar alta e pasiunea ei!

Romanița Iovan, momente de panică. Fiul său s-a răsturnat cu mașina sub ochii ei: „Nu sunt cuvinte să exprim ce am simțit”