Dana Marijuana a dat viața agitată din Capitală pentru una liniștită, la malul Mării Negre, anunță Click.ro. Din luna iulie, artista locuiește, alături de fiica sa cea mică, Iris (7 ani), într-un container/rulotă pe Litoral, în Vama Veche.

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare, plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare, mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Dana Marijuana a mai dezvăluit și faptul că răutatea oamenilor, dar și facturile imense, lunare, au făcut-o să recurgă la acest gest:

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”.

dana-marijuana-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dana Marijuana le răspunde cârcotașilor: „Zilele astea rezolv și cu lumina și căldura”

Dana Marijuana le-a răspuns pe Facebook celor care au criticat-o pentru că trăiește împreună cu fiica sa, Iris, într-o rulotă/container, la malul mării.

„Noi suntem foarte fericite, avem de toate, zilele astea rezolv și cu lumina și căldura, ce atâta tam tam, comentează unii aiurea. Mie mi se par super înapoiați, în zilele noastre există N modalități de a avea lumină și căldură fără să fii racordat la stat. Mai menționez: am soarele, am luna, am cerul înstelat, am aer curat, am peisaje de nedescris, am liniște sufletească, am mai mult decât îmi pot imagina. Da, suntem fericite și mulțumite. Vă pup și vă iubesc, iar gura lumii rele nu o astupă nici pământul”, a scris Dana, pe Facebook.

Dana Marijuana, o viaţă plină de drame

Dana Marijuana nu a avut o viaţă uşoară. Solista, care a cunoscut faima în anii 1990 şi la începutul anilor 2000, are două fetiţe, pe care le-a crescut singură, după ce a divorţat de soţul ei, în 2015. Pe atunci, ea l-a acuzat pe Sebastian Calu că bea prea mult şi că devenea violent după ce consuma alcool.

Dana a avut o relaţie dificilă şi cu tatăl ei, Ion Coteanu, care a murit în 2017, după ce s-a luptat cu grave probleme de inimă şi cu diabet. Ea a ascuns moartea tatălui, timp de un an. “Nu am spus nimănui, nu am vrut să se stie. Nu e un lucru cu care să te lauzi, chiar nu voiam să se afle. Sunt problemele noastre, nu interesează pe nimeni ce s-a întâmplat. Tatăl meu a murit anul trecut, nu acum, dar nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dana Marijuana, după ce s-a aflat că tatăl ei a murit.

Citește și: Dana Marijuana, situație halucinantă după ce a plătit o avere la gaze: ”Stau fără apă caldă și căldură, cu copiii”

Citește și: Fata cea mare a Danei Marijuana are deja 14 ani! Cum arată adolescenta. Uite-o și pe mezina Iris! O scumpete de fetiță!