Contactată de Click!, fosta regină hip-hop din anii ’90, a mărturisit că a decis, împreună cu jumătatea sa, să amâne nunta.

Dana Marijuana, în vârstă de 43 de ani, declara, în urmă cu câteva săptămâni, cu surle și trâmbițe, că în sfârșit și-a găsit adevărata iubire. Relația, după spusele vedetei, a evoluat rapid, iar protagoniștii aveau de gând ca, în această vară, să își unească destinele. Însă, lucrurile se pare că s-au mai schimbat în cuplul lor, iar Dana a explicat despre ce este vorba.

„Nu știu când o să ne căsătorim, am amânat puțin nunta. Ne gândim momentan la altă dată. Nu cred că o să mai fie vara aceasta.

Problema este că ne-ar trebui bani, iar momentan stăm prost la capitolul finanțe. Vrem ca nunta noastră să țină o zi și o noapte, măcar, dacă nu, trei zile și trei nopți, așa cum este în basme”, a spus cântăreața, greu încercată pe plan amoros de-a lungul vieții.

Chiar dacă evenimentul s-a amânat, asta nu înseamnă că nu mai există planuri. Artista profită de acest extra-timp pentru a ajunge la forma la care visează. Vrea să fie o adevărată apariție la nuntă, are planuri mari.

Țin foarte mult să arăt bine. Așa că, în perioada următoare, o să am mai multă grijă de corpul meu. Vreau să arăt într-un mare fel la nunta mea!

Nu mă duc la sală sau fac ceva special pentru a arăta mai deosebit. O să am eu grijă! O să vedeți cum o să arăt!”, a declarat Dana Marijuana pentru sursa citată.

Fostul iubit a murit

Dana Marijuana și-a cunoscut actualul partener de viață la scurt timp după ce bărbatul cu care se iubea de câțiva ani, sportivul Daniel Burlacu, în vârstă de 49 de ani, a murit, după ce a alunecat de pe o scară.

În acele momente negre, cântăreața își striga durerea pe pagina sa de Facebook. Mai mult decât atât, mărturisea în spațiul public că nu vrea să își mai refacă viața personală nici în ruptul capului.

De asemenea, prietenii blondinei ne mărturiseau că, Dana Marijuana, este de nerecunoscut, de când Daniel Burlacu nu mai este în viață.

Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei, căci cei doi se iubeau foarte mult”, dezvăluiau prietenii Danei.

Dana Marijuana a pus pe loc secund cariera muzicală, în ultimii ani, pentru a se dedica educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un bar în centrul Capitalei.

Vezi și Dana Marijuana, din nou mămică? Artista are 42 de ani și are deja două fete

Citește și:

Ce spune Anamaria Prodan despre căsătoria cu noul iubit. Impresara e de două ori divorțată

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc: „Luna viitoare e nunta”. Cât de frumos au dat vestea!