Cu viața personală refăcută și noi speranțe, artista a dezvăluit recent că atât ea, cât și partenerul său de viață nu ar spune nu dacă Dumnezeu le-ar mai da încă un copilaș pe lângă cele patru fetițe pe care le au din relațiile lor de până acum.

Dana Marijuana, despre nunta cu noul iubit. Pe fostul îl simte pretutindeni. E sigură că îi trimite semne și că a fost blestemat

Anul trecut, la începutul lunii martie, Dana Marijuana trecea printr-un moment cumplit. Iubitul ei, Daniel Burlacu, cădea de pe o scară și murea fulgerător. Îndurerată până peste poate, artista își striga suferința pe Facebook: ”Iubirea noastră-i veșnică și pură … suflet mare, bun și minunat, te iubim!

Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume. Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață”.

Așa cred și acum că o să mi se întâmple!”

După dispariția fulgerătoare a bărbatului, Dana se pare că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, cu care acum visează optimistă spre viitor împreună. Își dorește o nuntă frumoasă și, de ce nu, un bebe.

“Dacă vrea Dumnezeu și este dat de la El să fiu mamă, de ce nu? Acum cum o vrea cel de Sus.

Atunci când am rămas cu fetele mele însărcinată mi s-a arătat în vis că voi deveni mamă. Așa cred și acum că o să mi se întâmple.

Momentan avem patru fete, două ale mele și două ale lui. Fetele mele stau cu mine, iar ale lui mai vin în vizită pe la noi. Însă, ușor, ușor poate o să stea la noi mai mult sau, de ce nu, împreună cu noi.

Vedem, luăm lucrurile treptat să ne fie bine și nouă și lor”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!.

Dana Marijuana, suflet de copil

Artista a mai dezvăluit că nu credea că o să trăiască o asemenea poveste de iubire, lângă un bărbat, niciodată în viața sa:

“Trec printr-o perioadă foarte bună din viața mea. Am cunoscut fericirea! Mă simt ca o puștoiacă… parcă m-am dus în anii tinereții mele. Este tare frumos ce mi se întâmplă acum.

Copiii mei ce să spună despre tot ce mi se întâmplă? Nimic! Sunt foarte bine, l-au acceptat pe iubitul meu în viața mea și a lor. Asta mă bucură foarte mult că se înțeleg de minune. Amândoi suntem din familii bune, deci ne este bine”, a mai spus artista.

Dana este deja mamă pentru Alesia, de 15 ani, și Iris, de 6 ani.

Vezi și Fata cea mare a Danei Marijuana are deja 14 ani! Cum arată adolescenta. Uite-o și pe mezina Iris! O scumpete de fetiță!

Citește și:

Alina Pușcaș a trăit 3 zile doar cu apă! „Super fericită!” De ce a luat această decizie

Horia Brenciu și-a sărbătorit soția: „O iubesc și n-aș putea trăi fără ea”. Cei doi sunt împreună de 17 ani și cresc 4 copii