Din păcate, solista, care e de nerecunoscut în prezent, după ce a slăbit mult, se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, ținând cont că are și două fiice de întreținut.

asa-arata-artista-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Vremurile de glorie au apus, iar Dana Marijuana a fost și este nevoită să muncească din greu pentru a pune o pâine pe masă. În ultima perioadă, ea a pictat tablouri pe care le-a vândut ulterior. Asta după ce magazinul de bijuterii pe care îl deținea a fost nevoită să-l închidă.

„O ducem greu cu toții. Acum depinde de fiecare zi dată de la Dumnezeu. Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine! Lucrurile merg destul de prost, dar nu vreau să mă plâng, mai ales că am închis magazinul cu bijuterii handmade pe care le făceam.

În perioada asta am pictat mult, de acolo mă mai salvez financiar”, a declarat Marijuana, pentru Impact.ro.

Muzica este și acum prezentă în viața ei, dar nu-i mai oferă aceeași vizibilitate, iar artista a explicat și de ce: ”Zilele trecute am filmat și un videoclip, nu pot să îți spun momentan cu cine. Prefer să fie surpriză. În toamnă o să apară clipul și o să vedeți despre cine este vorba ș ce mesaj transmite piesa.

Toată lumea, când lansez o piesă, mă întreabă dacă mă reîntorc în muzică. Eu nu am cum să mă reîntorc în industria muzicală pentru că eu tot timpul am fost în această industrie. Problema este că eu nu apar pe canalele muzicale pentru că nu sunt la o casă de discuri. Nu sunt într-o perioadă foarte bună”.

Referitor la pandemie, artista nu a fost foarte afectată de aceasta. ”A fost o perioadă grea, dar pentru mine, personal, a fost perfect, psihologic vorbind. Am avut o stare de liniște interioară în care m-am regăsit. Mi-am regăsit copilăria.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost pe lista celor încercați în această perioadă”, a mai spus Dana Marijuana.

Vezi și Fata cea mare a Danei Marijuana are deja 14 ani! Cum arată adolescenta. Uite-o și pe mezina Iris! O scumpete de fetiță!

Citește și:

Alina Vidican s-a căsătorit. Imagini fabuloase de la nunta fostei doamne Borcea

Monica Gabor nu se mai ascunde. Prima imagine alături de fiul lui Mr Pink