Deși îi este prietenă și o știe de multă vreme, Dana Budeanu a atacat-o fără milă pe Laura Cosoi, mamă a unei fetițe.

”Tu ești o fată frumoasă. Te știu de la început, nu știu ce ai pățit”, a spus Dana Budeanu, în stilul caracteristic, despre actriță. ”Odată cu sarcina și nașterea, nu știu ce ai pățit tu”, a continuat ea, învinuind-o că s-a transformat, la fel ca multe alte femei, ”în această plăpândă, a cărei viață de femie s-a terminat” și moare din momentul în care a rămas însărcinată și a născut.

”Tu mai ții minte cum erai cand erai cu Smiley? Erai bine rău de tot! Pentru mine, care te cunosc, să te văd în langoșii ăia în picioare? Alea nu sunt sandale, sunt ceva inventat special să distrugă porcine. N-ai cum sa porți așa ceva!”, a continuat Dana Budeanu, comentând apariția Laurei Cosoi în sandale cu talpă puțin mai groasă. Niște sandale casual de altfel purtate de multe femei, dar într-adevăr deloc sexy.

”Tu ești mișto și natural. Tu erai o bună!”, a mai spus vedeta TV. ”Nu e rușinos să fii bună, să fii sexy, să-ți pese de tine”, a certat-o Dana Budeanu pe Laura Cosoi.

”Chestia asta că voi suferiți, așa păreți… Nu-mi place deloc ce s-a întâmplat cu tine! Că trebuie să vă transformați în mame… De parcă a fi mamă e ceva nasol… Dacă ești mamă, gata, trebuie să ieși la pensie din meseria de femeie”, a mai spus Dana Budeanu.

Nu e singura vedetă pe care Dana Budeanu a criticat-o pentru stilul (sau lipsa de stil) din perioada sarcinii. ”Perioada în care sunteți însărcinate nu e sfârșitul lumii”, a spus Dana Budeanu, adăugând: ”Cine v-a spus că în sarcină nu se poartă tocuri?”.

La capitolul ”așa da”, Dana Budeanu a trecut-o pe Anca Serea, ”mama tuturor mamelor”. ”Ea e o femeie care merge pe tocuri toată sarcina. Însărcinată nu înseamnă handicapată. E un exemplu de eleganță în timpul sarcinii și nu numai”, a conchis Budeanu.

Vezi și Dana Budeanu dă verdictul legat de cuplul Mihaela Rădulescu Felix Baumgartner: ”Ce să vă zic…”

Citește și: