Afirmația a fost făcută în cel mai recent episod postat pe canalul ei de YouTube, în contextul în care vorbea despre actrița Scarlett Johansson. S-a comparat cu ea încercând să explice faptul că nu toate femeile trebuie să fie la fel. A punctat faptul că Scarlett este tipul de vedetă cu uncorp atipic, care nu are măsurile perfecte, de 90/60/90.

”Scarlett  Johansson e o femeie care are cărniță pe ea, sâni, coapse, fund, dar care se pune în valoare. De urmărit de cele care nu au 90/60/90. Și Monica Bellucci și Scarlett Johansson au un pic de burtică. Și Marilyn Monroe avea”, a punctat designerul.

”Nu trebuie să fim la fel. Și eu sunt așa cum sunt, schiloadă cum oi fi, și mă simt foarte bine în pielea mea, așa cum se simte și Scarlett Johansson”, a spus Dana Budeanu, menționând că nu toate femeile trebuie să fie la fel și că e perfect în regulă să fie așa.

Femeile prfecte, după părerea ei

Din punctul ei de vedere, ”cea mai frumoasă actriță contemporană din SUA” este Charlize Theron, iar din Europa Monica Bellucci. „După părerea mea, o femeie mișto e Monica Bellucci, din punct de vedere al proporțiilor. Consider ca alea sunt femeile împlinite”, a spus ea.

”Dar sunt si femei ca mine, care avem alte proporții. Nu înseamnă că nu intram în niște tipare. Opriți-vă din tâmpenia asta! Fiecare e frumoasă atât timp cât e asumată”, a mai spus vedeta.

La capitolul femei frumoase, Dana Budeanu a trecut – deloc întâmplător, spune ea – vedete nu tocmai tinere, așa cum sunt Sofia Vergara, Salma Hayek, Heindi Klum.

”Salma Hayek este o femeie care are 50 de ani și care e mișto de tot”, a spus designerul, amintind de dansul ei lasciv cu șarpele, dintr-unul dintre filmele lui Quentin Tarantino.  ”Astea-s niște femei, cu care trăiesc niște bărbați: Sofia Vergara, Monica Bellucci. Niște femei, nu niște fufe amețite!”, a conchis ea.

”Penelope Cruz, o altă femeie! Mai contează și sângele din vene! 49 de ani! Aceste femei închid o generație și după ele nu mai vine nimic. Asta e tristețea tristeții!”, a mai spus ea.

”Sofia Vergara este superbă și proporțiile ei! E o femeie superbă, cu forme, fund, sâni, cu cap”, a continuat ea.

De ce unele femei devin frumoase mai târziu

”Unii oameni explodează la 40 de ani, la 45 de ani. De ce nu la 20 sau 25? Pentru că până atunci nu s-au trăit pe sine. Nu ai cum să explodezi, să fii amazing, dacă nu te trăiești pe tine.

Aceste femei au ajuns să se trăiască pe ele atunci când au ajuns într-un echilibru cu ele, indiferent că asta s-a întâmplat în urma evoluției spirituale, după un moment anume. De atunci au avut curaj, nu se mai compară, nu mai ascultă în stânga și dreapta păreri despre ele. Atunci, de fapt, s-au născut.

Sunt foarte mulți bărbați și femei care se nasc târziu. Până atunci stau prizonieri și învinovățesc pe alții pentru propria involuție sau faptul că nu au succes”, a explicat Dana Budeanu cum se face că unele actrițe cunosc adevărata celebritate relativ târziu.

”Orice om poate avea succes dacă e true to himself. Toți oamenii se nasc minunați, dar își pierd vremea pentru că au ascultat în stânga și în dreapta”, a explicat Dana Budeanu.

Revenind la ea, Budeanu s-a portretizat în felul caracteristic: ”Eu arăt bine oricum, în orice poziție”.

Vezi și Dana Budeanu a luat-o în vizor pe Kate Middleton. Ce-a putut să spună despre ea

Citește și: