După ce a lăudat-o pe Renee Zellwegger pentru apariția ei – rochie și silueta sculptată, după ce a scăpat de mai multe kilograme – și pe Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, sau pe Charlize Theron, dar doar ca femeie (pentru că a avut o rochie ”oribilă”, după cum s-a exprimat ea), Dana Budeanu s-a oprit și asupra mult comentatei apariții a lui Kate Middleton.

Ducesa a ”îndrăznit” să apară într-o rochie Alexander McQueen pe care a mai purtat-o în trecut. Faptul că a reciclat o ținută a adus-o în gura tabloidelor. Ce are de spus Dana Budeanu despre așa o grozăvie?

În primul rând, designerul a ținut să puncteze: ”E preferata mea, Prințesa prințeselor! Chiar dacă e a treia, e șefa la noi toți, după regină”, a mai spus ea.

Imitându-le pe ”fashionistele” autohtone, care au arătat cu degetul și au strâmbat din sprâncene, spunând ”Bă, a mai purtat-o o dată în 2016!”, Dana Budeanu a spus lucrurilor pe nume: ”Le știți pe cele care spun că au mai purtat o dată rochia asta și să nu mă vadă cineva cu ea?

Bă, împărăteaso! Dar cine esti, mă, tu, vreo regină absolută care aruncă hainele pe care le poartă o dată? Uite că poartă prințesa de două ori! Să-i scriem pe fix, să-i spunem că de ce poartă rochia de două ori!”.

”Rochiile se poartă și de 150 de ori! Ca pantofii! Unde? Și pe la Casa Regală! Pentru că o garderobă reușită este aceea nu care are 7 miliarde de rochii, ci cea care are o unitate stilistică care reprezintă și care poate acoperi toate nevoile, fie că e vorba despre un simplu șifonier”, a fost verdictul Danei Budeanu.

”Tăceți din gură, uitați-o pe prințesă care a purtat o rochie de două ori!”, a conchis ea.

Vezi și Dana Budeanu atacă și subiectul coronavirus. Ce spune despre cei care poartă măști de protecție

Citește și: