Invitată la ”Podcastul lui Damian Drăghici”, Dana Budeanu și-a pus sufletul pe tavă și a răspuns cu sinceritate unor întrebări nu tocmai comode.

Dana Budeanu, vocală de felul ei și cu păreri pe fiecare subiect, este foarte zgârcită când vine vorba despre viața ei privată. De data aceasta a răspuns foarte relaxat unor întrebări legate de omul Dana Budeanu. A vorbit despre iubire, despre ce o impresionează până la lacrimi, dar și despre părinții săi.

Interviul, asezonat cu muzică lăutărească de calitate, a înmuiat-o pe Dana Budeanu, care a decis să răspundă la munte întrebări ”sensibile”. Vedeta a spus ce înseamnă pentru Dana Budeanu bărbatul ideal și ce sentiment trebuie să trezească în ea pentru a fi ”acel bărbat”.

Imagini din casa Danei BudeanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Chimia de minte este foarte importantă”

”Eu cred că există o singură iubire imensă și atât. Pentru toți oamenii. Foarte, foarte rar se întâmplă întâlnirea sufletelor pereche. Nu pentru că nu există, ci pentru că nu suntem atenți. Trecem pe lângă ea pentru că nu ne putem adapta cu ea la mediu.

Bărbatul ideal este bărbatul în fața căruia eu tac. Tac din respect. Ca să-l respect trebuie însă să fie la același nivel de minte cu mine. Chimia de minte este foarte importantă. Fără ea, nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Sunt situații dezechilibrate care se reglează prin altele.

Bărbatul ideal al Danei este bărbatul care mă face să tac”, a spus Dana Budeanu, conform Impact.

La întrebarea ”ce o face pe Dana Budeanu să plângă”?, vedeta a recunoscut că plânge foarte rar pentru ea. ”Nici nu-mi mai aduc aminte când am plâns ultima dată pentru mine.

De foarte multe ori plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor, faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze de dimineața până noaptea, să-i ajute și să-i sprijine și să-i ocrotească. Este cel mai mare păcat al lumii în care trăim, faptul că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici”, a mai spus vedeta.

Cum era de așteptat, Dana Budeanu își venerează părinții. A recunoscut că sunt foarte diferiți, dar sunt perfecți și se completează ideal unul pe celălalt, tocmai pentru că ei cred în iubirea necondiționată.

Vezi și Codin Maticiuc, ce-a fost și ce-a ajuns: ”La un moment dat am fost foarte șmecher. Acum…”. Ce spune despre Dana Budeanu

Citește și:

Elwira și Mihai Petre, imagine rară de la Campionatul României din 2004: „Mi se pare că au trecut 100 de ani de atunci”. E emoționantă povestea lor de dragoste!

Ce face Diana Dumitrescu la un an de când a fost dată afară de la Antena 1: ”Când Carol a împlinit un an, ceva s-a întâmplat și cu organismul meu…”