În cel mai recent episod postat pe canalul său de YouTube, designerul i-a atacat dur pe bărbații care poartă geci cu guler de blană, spunând că doar ”femeile, fetițele poartă geacă din aia cu blăniță la guler”.

I-a atacat fără menajamente și pe cei care poartă șepci pe care se poate citi ”Icon”. ”Toți fătălăii au șapcă Icon! Fătălăilor! Vi se pare tare? Niște țărani! Țărani cocliți cu șapcă Icon și blăniță la guler!”, i-a calificat ea.

Designerul-vedetă nu i-a iertat nici pe bărbații care intră în restaurant cu telefonul în mână, dând de înțeles că, de fapt, ei sunt conduși de aplicația Waze. Probabil că aceasta le indică și masa, e de părere vedeta. În lipsa telefonului și a aplicației, probabil nu ar ști să ajungă până la masă, crede Dana Budeanu.

”Îi știți pe ăștia care intră cu telefonul în mână în restaurant? Îi duce Waze-ul până la masă. De aia intră cu telefonul în restaurant”, a explicat Dana Budeanu. ”Vă sună Obama pe mobil? Cine vă sună? Ăia cu care faceți trafic de arme?”, a continuat ea pe același ton.

Următoarea țintă a designerului care se erijează în formator de opinie o reprezintă bărbații care se salută sărutându-se pe obraz. Chiar de două ori! ”Bărbații care se pupă pe obraz de două ori? Ce aveți, mă? Ce se întâmplă cu voi? De ce să te pupi cu alt bărbat pe obraz?

Ce-ai, mă, dedesubt, tanga? Vă pupați pe obraz ca femeile? Nu mai aveți instinct (masculin – n. red.) în voi!”, transmite Dana Budeanu acestei categorii de bărbați, amintindu-i că există și varinata de a da noroc sau de a se bate ușor pe spate. ”Pupă-te, mă, pe gură!”, le transmite cu batjocură vedeta.

”Deja nu mai aveți instinctul masculin, a disparut”, le mai spune Dana Budeanu, sugerând că, în scurtă vreme, aceștia s-ar putea trezi și cu menstruație. ”Noi n-o sa ne mai putem reproduce, că femeile între ele nu se pot reproduce”, a conchis Dana Budeanu.

Designerul nu le-a uitat nici pe femei, pentru că îmbracă ”fake-uri”. Cum rar se poate vorbi în România despre o geantă Hermes veritabilă, Dana Budeanu are un mesaj către femei, către cele care se încăpățânează să aibă așa ceva, deși nu își permit: ”Hermes îți iei obligatioriu doar atunci când raftul din dressing pe care sta Hermesul nu este de la Ikea. Dacă dressingul e mai ieftin decât Hemersul, ești o țăranca parvenită, cum sunteți majoritatea”.

Pe toți cei care-și cumpără haine contrafăcute, vedeta îi compară cu cei care își cumpără cele mai noi modele de telefoane mobile, dar în rate. ”Din ce postura dai tu like? Ai voie să dai like după ce ai plătit ultima rată”, conchide ea tranșant.

Vezi și Cum se vede Dana Budeanu pe ea însăși: ”Sunt așa cum sunt, schiloadă cum oi fi. Arat bine oricum, în orice poziție”

Citește și: