Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Recent, vedeta a dat de pământ cu femeile care preferă să stea departe bucătărie, mai ales în perioda Sărbătorilor Pascale. Asta, în mod neașteptat, pentru că ea însăși este o femeie foarte ocupată, pe care nu ai vedea-o la bucătărie. Și totuși…

Dana Budeanu a ținut să le felicite pe femeile care gătesc preparatele tradiționale pentru masa de Paște.

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a Danei Budeanu.

„Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună”, continuă Dana Budeanu, mamă a două fete.

”’Nu, că ea și-a dorit mult de tot’. Normal, ea își dorește orice. Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac.

Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște„, spunea Dana Budeanu.

Dana Budeanu critică femeile care devin gospodine peste noapte

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu le-a criticat pe influencerițele care devin gospodine peste noapte. Vedeta susține că o bucătăreasă adevărată face tot felul de preparate, inspirate chiar din cartea de bucate a Sandei Marin. Și nu cedează trendului mâncărurilor moderne, deloc apetisante sau comestibile.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Ce? Ești cal?! Cine mănâncă ovăz? Ce înseamnă asta?! Un ovăz un pic fiert, un pic umezit. Ce e, mă, aia? Aia e mâncare de cai. Știi vorba aia, „calule, mănânci ovăz?

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin.

Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

În secunda în care vedeți un singur magazin care vinde ceva fără gluten, nu mai cumpărați niciodată nimic de la ei.

Apropo, nu mai fierbe pastele 18 minute.

Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo.

Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor”, a declarat Dana Budeanu, rezumând astfel mai multe sfaturi pentru femei și atacând deodată mai multe subiecte arzătoare din bucătărie.

Vezi și Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. Nicio legătură cu profesia ei actuală!

Citește și:

Irina Margareta Nistor dă de pământ cu actorii din Clanul! Ce spune despre regizorul Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”

Pepe și soția, lună de miere continuă. Petreceri, mesaje de iubire, iar acum o vacanță romantică. Imagini inedite cu doamna Pascu