Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023. Sătmăreanul de 40 de ani, director de vânzări, a sfidat toate pronosticurile inițiale și a reușit să avanseze în concurs cu seriozitate, ambiție, bun simț și concentrare maximă. De la ediție la ediție a câștigat simpatia publicului, așa că din outsider a devenit favorit și, iată, câștigător.

Dan Ursa i-a învins în finala Survivor România 2023 pe Carmen Grebenișan și pe Andrei Krișan și vine în România cu trofeul și cu premiul de 100.000 de euro. Însă aceștia nu sunt singurii bani câștigați de Dan Ursa în Republica Dominicană. Concurenții au fost remunerați și cu un onorariu separat, pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, așa că sătmăreanul a adunat, în cele aproape 5 luni, încă 20.000 de euro. Onorariul lui Dan Ursa a fost de 1000 de euro pe săptămână, potrivit Cancan.ro.

Reality-show-ul Survivor România 2023 a început pe 9 ianuarie, la PRO TV, și s-a încheiat pe 24 mai, asta însemnând 136 de zile petrecute în junglă, departe de soția lui, Corina Oana Ursa, și de fiica lor, Sophie.

Dan Ursa, cele mai frumoase imagini din finala Survivor România 2023

Cinci luni. 61 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. O finală Survivor câștigată de un Războinic, Dan Ursa.

Seara finalei a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției, au intrat pentru ultima dată pe traseu cu un singur gând: să ajungă în finală și la votul celor de acasă care le-ar fi putut aduce 100.000 de euro.

Mare le-a fost surpriză când alături de ei au venit toți concurenții care au părăsit show-ul, iar aceștia i-au încurajat exact ca-n perioadele petrecute împreună. Sigur pe el, decis și categoric, Andrei Krișan a obținut o nouă victorie, a doua din această săptămână și a devenit primul finalist.

Dan Ursa – câștigător Survivor 2023 (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Carmen Grebenișan și Dan Ursa au intrat la votul celor de acasă, iar aceștia au decis ca Dan să fie cel de-al doilea finalist, în timp ce Carmen a fost desemnată ocupanta locului 3. Într-o atmosferă extrem de încărcată, domnul Dan a dat pentru ultima oară START VOT între Andrei Krișan și Dan Ursa.

Ca de fiecare dată, publicul a decis: Dan Ursa este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2023 și al cecului de 100.000 de euro! Acesta a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

Citește și: Soția lui Dan Ursa a făcut furori la Survivor cu frumusețea ei. Ce familie superbă are Războinicul!

Citește și: Ada Dumitru scrie un jurnal cu dezvăluiri despre Survivor: „Eram neagră și sălbatică. Aveam privire de om sălbatic”

Citește și: De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România și America Express: „Mă puneau să mă…” Ce nu se vede în reality show-uri

Citește și: Cum se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor. Vica Blochina spune tot adevărul nevăzut la TV