Dan Șucu a devenit tot mai vizibil pe micul ecran, odată cu emisiunea „Imperiul leilor” (PRO TV), dar și pentru că a devenit acționar al echipei de fotbal Rapid București. În schimb, soția lui, Diana Șucu, nu duce dorul televiziunii, unde a activat vreme de 5 ani, prezentând știrile la postul public (2002-2007). Ea se ocupă de afacerea familiei, de cei doi băieți adolescenți, dar și de soțul ei, pe care de multe ori îl răsfață cu tot felul de mesaje romantice, scrise pe rețelele sociale. Îl alintă „leul meu fioros”, aluzie la emisiunea de la PRO TV.

Dan și Diana Șucu au doi băieți adolescenți

Diana și Dan Șucu au împreună doi copii, pe Dan Matei (16 ani) şi pe Petru Andrei Cristian (14 ani). Sunt doi flăcăi chipeși, cu trăsături bine conturate, manierați, educați și pasionați de matematică. Au toate șansele să ducă mai departe, cu succes, afacerile familiei. Cei patru se află în vacanță, la St. Moritz, Elveția, iar imagini publicate de Diana pe Instagram sunt de poveste. Aranjați la patru ace, băieții sunt foarte simpatici, iar Andrei poartă deja cravată vișinie, culoarea clubului de fotbal finanțat de tatăl său. Dar Andrei face fotbal de performanță și joacă pe post de mijlocaș la juniori, la Rapid U14.

„Dani este foarte bun la matematică şi, în general, la tot ceea ce ţine de logică, îl moşteneşte pe tatăl lui. Şi Andrei este bun la matematică şi este extrem de spontan şi volubil ca mama lui. (râde) Eu sunt mama-cloşcă, deşi încerc să mă autoeduc şi cred că o să fiu o soacră atentă la nurorile ei. Dan este un tată implicat, cald şi foarte atent în ceea ce priveşte familia”, povestea, Diana Șucu, despre băieții ei, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

dan-si-camelia-sucu-st-moritzSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Dan Șucu are două fiice superbe cu Camelia Șucu

Dan Șucu și Diana Lăscărescu au făcut cununia civilă în aprilie 2007, iar nunta în luna octombrie a aceluiași an, amândoi fiind la a doua căsătorie. Omul de afaceri Dan Viorel Șucu a trecut printr-un divorț care l-a costat 37,5 milioane de euro, după despărțirea oficială de Camelia Șucu, cu care are două fete, Cristina și Ioana. Absolut superbe sunt cele două, iar dacă Cristina, alintată Inuța, seamnă mult cu mama ei, Ioana este Șucu întreagă. Dan Șucu avea 21 de ani când s-a căsătorit prima oară și a divorțat în 2007.

Ioana și Cristina Șucu sunt fiicele lui Dan Șucu din mariajul cu Camelia Șucu
Ioana și Cristina Șucu sunt fiicele lui Dan Șucu din mariajul cu Camelia Șucu. Fotografii: Instagram

La rândul ei, Diana Lăscărescu s-a căsătorit prima dată de tânără, la doar 19 ani, iar mariajul ei cu omul de afaceri Cezar Lascărescu (decedat în 1999) a durat opt ani. „Părinţii mei au fost foarte supăraţi când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită şi s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorţat şi l-am cunoscut pe Dan, soţul meu actual”, declara ea în emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Citește și: Diana Șucu, gest superb pentru soțul milionar. Cum o răsfață „regele mobilei” pe fosta știristă de la TVR 2

Citește și: Mona Nicolici sfidează vârsta. Cum arată, la 54 de ani, știrista cu ochi ca safirele și ce spune despre fostele colege, Sandra Stoicescu și Gabi Firea