Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de an, în urma mai multor probleme de sănătate, lăsând în urma sa o familie iubitoare și o carieră de excepție. Cei ce l-au cunoscut și i-au fost apropiați artistului încă nu își revin după tragica veste, printre aceștia numărându-se și actorul Dan Puric, bun prieten cu solistul.

Mesajul lui Dan Puric după moartea lui Victor Socaciu

În ultimii ani, Dan Puric și Victor Socaciu au pus în scenă numeroase evenimente, iar actorul spune despre regretatul artist că a fost și va rămâne un model de român, care se străduia să ducă tradiția mai departe.

„A plecat de la noi spre Domnul, în ziua sfântă a Sfântului Ştefan, un mare român, asta trebuie să ştie poporul. Victor era un mare român, un mare artist, o mare conştiinţă. Este o pierdere teribilă. Rămâne un vid pentru că el reprezenta un mod de demnitate românească, de artă românească.

Victor suferea enorm din cauza a ceea ce se întâmplă cu această ţară. Gândiţi-vă că astăzi arta românească este confiscată.

Ne-am unit în spectacolele noastre, mai ales în ultima perioadă, pe această nevoie de a reface substanţa românească, de a reface demnitatea românească”, a declarat Dan Puric, conform Antena 3.

Dan Puric spune că dorește să îi omagieze numele cântărețului și să facă de acum ce facea și Victor Socaciu în spectacolele sale. Artistul îi pomenea în timpul prestațiilor sale muzicale pe cei ce nu mai erau printre noi, lucru pe care de acum încolo îl va face și Puric, în memoria celui care i-a fost prieten și coleg.

„Îi vom rămâne datori. Sunt marcat de ce se întâmplă. A fost o icoană de român, demn, cinstit, puternic, care și-a iubit neamul, rămâne un mare rapsod.

Şi vreau să vă mai spun ceva: era singurul artist care în spectacolul lui proiecta un film unde îi aducea în conştiinţa publică pe cei care au dispărut, atât artişti, cât şi actori. Îi pomenea. Acest act de pomenire nu ştiu dacă se va mai ţine, dar eu personal o să îl pomenesc mereu alături de marii artişti ai poporului român”, a mai spus acesta.

Dan Puric, declarații controversate: „L-au tratat greșit”

Dan Puric a explicat că era la curent cu starea de sănătate a cântărețului, menționând că dacă muzicianul era tratat corespunzător, acesta se afla și acum printre noi.

„Eu i-am spus să nu se vaccineze, s-a vaccinat și după a făcut COVID, după care a intrat într-o cădere liberă pentru că l-au tratat greșit pentru imunitate. Sănătatea lui era destul de vulnerabilă și a rezistat cât a rezistat.

Nu vreau să satanizez raza medicilor, care și așa s-au luptat în perioada asta cât au putut, dar vreau să spun câtă mizerie este în spațiul românesc și în ce condiții am pierdut un mare artist, care putea să mai trăiască mulți ani și care a fost tratat cum a fost tratat”, a concluzionat Dan Puric.

Vezi și A murit cântărețul Victor Socaciu. De o lună era internat în spital. Mesajul fostei soții, Marina Almășan

Citește și:

A murit cântărețul Victor Socaciu. De o lună era internat în spital. Mesajul fostei soții, Marina Almășan

Vica Blochina, vacanță de Crăciun în Thailanda. Iubitul ei plătește pe cazare 12.000 de euro pe noapte!